Ferie dag 5; litt forsinka

Nei og nei altså, eg glemte hele bloggen i går, dette går ikke. Da får eg skrive gårsdagens oppdatering nå da. Vi sto på Elstad Camping ved Ringebu, og regnet bøtta ned så ekstremt. I tillegg var det fra før høy vannstand i logen, og den steg raskt. Vi som hadde parkert oss helt nede ved elva begynte jo å få litt panikk, og da vi snakka om å flytte oss kom lokalavisa for å lage en sak om flom.


Doc og pappa ble intervjua, og siden avisa var så opptatt av flommen bestemte vi oss raskt. Vi pakka ned i en fei for å kjøre videre, og tror du ikke vi da oppdaga lekkasje på enda et sted? Denne gangen var det fra airconditionen i taket. Det dryppa ikke, men rant inn vann, så vi kjørte rett på Europris for å kjøpe tec7. Der var Doc så ivrig at da han hoppa ut tredde han ræva godt ned på håndbrekket.

Deretter gikk turen innom polet, vi måtte bonkre litt. Også her var Doc ivrig, og tredde seg ned på håndbrekket igjen. Da hadde han kanskje lært, tenker du. Etter å ha fått det han skulle på polet var han like ivrig på vei inn igjen i bilen, og skalla oppi dørkarmen. Da kunne turen gå videre.

Se som vi koste oss selv uten sol i går!

Vi parkerte litt lenger oppover, for her skal Tassen leveres på kennel for noen dager. Festival er ikke plassen for bikkjer, så da blir det hotell på han i noen dager. Nå sitter vi ute i sola og bare nyter, livet er herlig i bobil altså. Ingen bekymring i verden, og alle skuldre er senka.

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Ferie dag 5; litt forsinka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top