Klar for langhelg i bobil!

Reklame |

Sitter her og halvsløver med et halvt glass vin. Hadde ingen planer om vin i utgangspunktet, men så over beholdningen for å pakke i bobilen, og kom over en nesten tom kartong. Reiv opp bunnen og fikk ut posen som kjentes skrekkelig tynn. Den der var vel ikke noe å ta vare på? Ingen poeng i å gjøre det tungvint med å blåse opp for å få ut alt, som Rema sier; det enkle er ofte det beste. Klipte av hjørne og tømte det ut, ja, i glasset da så klart. Tok samtidig denne HER på nesa, den tar virkelig bra! (Og gratis frakt for medlemmer i kundeklubben)

Litt rød på nesa etter stripsen, men la gå, det er langhelg!

Dagen har egentlig vært helt grei. Noe mindre vind i dag, og lite smerter, så eg lurer meg på om svaret var i glutenfritt altså. Lunsjen ble rester etter gårsdagens glutenfrie gryterett, og til middag speila Doc egg. Han hadde på skive og eg hadde i glutenfrie tortillalefser. De lefsene lukta plantejord, men smakte heldigvis bedre. De blir nok kjøpt flere ganger.

Spurte i går veldig spesifikt etter anbefalinger på gode ferdigprodukter som ikke må bakes. 95% av responsen var oppskrifter, posebaking, hvor man får kjøpt det, og at eg må Google. De siste 5% var div brødmat, hvilket eg er takknemlig for. Men eg tenker jo som så, det er mel i pølser, kjøttkaker, sauser, gryter, ja, så og si det meste uten om reint kjøtt, fisk og grønnsaker. Noe sånt uten gluten som kan anbefales? Kom gjerne med tips til andre lignende ferdigprodukter enn de nevnte også, eg blir glad bare eg slipper bomkjøp.

Vel vel, vi skal som nevnt lufte bobilen i helga, den skal få oppleve det store utland for andre gang i vår besittelse. Store og store, vi tar ei langhelg hos naboen med billig bacon og større glutenfritt utvalg. Sverige er destinasjonen, vi har skvist ut den inneklemte fredagen og drar før fuglene fiser i morgen tidlig. Så nå er det natta her så eg rekker skjønnhetssøvn før tur. Det trengs etter en sånn nesestrips, for eg blir alltid så rød på nesa etterpå!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

3 thoughts on “Klar for langhelg i bobil!

  1. Alle pølser frå Gilde er glutenfri. Kjøttkaker og karbonader også. Svenske kjøttboller og Prior sine kyllinglår/ vinger/kubber likedan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top