Det spøker på campen!

I går kveld da vi satt og prata på terrassen til Nina og Jonny hendte det noe rart. Vi satt jo og skravla og skålte til langt på kveld, bare i godt strøk og ingen var fulle. Noen kom og noen gikk underveis, og stemningen var på topp hele tiden. Men da mørket begynte å senke seg merka vi noe rart. Et stearinlys sto plutselig å brant på et lite bord for seg selv. 

Ingen av dem som var der hadde tent det, og ingen hadde sett noen gjøre det. Hvordan kan et stearinlys bare plutselig begynne å brenne? 

Vi satt jo ei stund og funderte på dette, for alle mente det var litt rart selvsagt. Det begynte liksom bare å lyse bak potteplanten på det lille bordet, og ingen skjønte hvorfor. Men men, etter en stund tenkte vi ikke mer på det, og festlighetene fortsatte. Vi fortsatte jo egentlig ikke så lenge, både muttern og fattern, og Doc og meg var i seng i god tid før midnatt. 

Dagen derpå pakka vi sakene og takka for oss, og alt i 12 tida var vi avgårde på hjemreisa. Da kom jo dette tema opp igjen, eg sa det var litt rart det med lyset fordi verken Doc eller eg tror jo på overnaturlige ting. Det Doc da kom frem til var at ingen hadde blåst ut dette lyset kvelden før, så det kubbelyset sto faktisk bare fortsatt og brant fra kvelden før. Ser man det ja, det finnes en naturlig forklaring på det meste vet du.

Insta

Facebook 

Snap: 

 

2 kommentarer

Siste innlegg