RAGGEN GÅR!

Da har vi endelig fått landa litt etter årets hagefest. Oppryddinga gikk steike greit, mange hjalp til, og Rype serverte pølsegryte og kaffi til hjelperne. Vi har fått mye god hjelp både før og etter, men var likevel godt slitne. I dag hekta vi derfor på vogna og tok ut på tur, fordi vi nå trenger litt ferie. Vi har også fått med litt av familien, så vi kan vel kalle det familieterapi, noe som av og til trengs.

Etter en slitsom morgen kom vi oss da altså endelig på veien, litt påvirka etter besøk av Hugsten i helga, sa vi at raggen går med vogner og bobil med! Første stopp ble på Kløfta alt, ene dugnadsyteren måtte få tilbake ei gjenglemt lommebok etter helga, og vi måtte ha noe kald drikke i bilen. Videre gikk turen nordover, vi ville finne oss en campingplass å lande på noen dager. Men det ble så klart flere stopp på veien først. 

På Rudshøgda var vi på titterunde på polet, og jaggu fant vi både Lotherus og Morgan. Kjekt å ha. Og så fikk vi hanka med oss litt diverse på Obs også, det ble både snacks, joggebukse og sko, der er det jo priser som harmonerer med varene. Ellers tok vi en sigarett før vi kjørte videre. 

 

På Øyer hadde vi avtalt å møte Hugsten fra Wunderland, for vi måtte jo bytte t-skjorter. Vi hadde lovd han ei Hagefest 2018 t-skjorte imot at eg skulle få ei Raggen går t-skjorte. Da ble det jo så klart litt prating da vettu, han er en trivelig kar med god stil og brukandes musikksmak.

Videre var det ikke ikke lange stykke før vi campa, da var det bare å sveive ned støttebeina så vi kunne ta en støttebeinsdram. Du kan tro det var deilig! Vi laga oss et lite tun her, og foreldra mine diska opp med mat til hele gjengen. Så nå sitter vi bare i sola og slapper av og lader opp til Skjåk på torsdag. Flere som skal dit?

8 thoughts on “RAGGEN GÅR!

  1. Kos dere og nyt oppladningen.
    Sittter bare og tripper her, i morgen etter jobb er det strake veien te Skjåk. Det gledes. 🤠🤠

  2. Takk for avlevering av lommebok.😊 Familietid, camping og knallvær høres topp ut. Kos dere masse, så gleder jeg meg til blogginlegg underveis.😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top