Fremme etter minimalt med søvn!

Reklame |

Hørt flere si at det er så fint å ta en natt på rasteplassen ved Kvåle på Voss. Vel, for å si det sånn, de kan ikke ha stått ved siden av et vogntog med kjøleaggregat. Lengste perioden med stillhet der var neppe over tre minutter, det hørtes ut som noen sto og rusa opp en gammel Zetor hver gang det starta, og gikk urovekkende ujevnt hele natta. Da vogntoget endelig hadde kjørt og vi fikk blunde, nei da tenkte Tassen at det var på høy tid å stå opp.

Rundt kl 7 labba eg ut med Tassen, og like etter kvikna også Doc til. Da var det frokost. Før vi kunne kjøre videre måtte eg også ta morgenstellet, for det rakk eg ikke da Tassen måtte på do. Nevnte forresten en gang at dagkremen min var så god at den til og med tar arr, og har i den anledning fått noen spørsmål, det er DENNE eg har brukt i mange år. Nå har vi alle forskjellig hud, men de fleste kan bruke noe i samme serien.

Ble brått blond igjen!

Turen gikk raka vegen til Radøy den grønne øya, og jaggu var her grønt og frodig her i forhold til Kløfta. Tok ikke noe bildebevis da det regna så mye at alt på kamera ble grått. Men her har vi slappa av på høyt nivå, og eneste eg har gjort var å pusse søljer med mamma, spist litt og rusla med Tassen. Helt lugnt og fint.

Følte meg veldig vel med så lyst hår igjen!

På kvelden fikk eg besøk av barndomsvenninna mi Veronica, og det var som om startskuddet gikk, for kjeftamentet har gått jevnt på begge to siden. Mye å ta igjen hver gang vettu. Og så har hun hjelpt meg med håret, for det er litt vanskelig å få så jevne fine striper på egenhånd da vettu. Ble så fornøyd, skikkelig fin farge til våren! Da vi hadde fått skravla fra oss dro hun hjem igjen, og nå er det vel bare natta igjen før det braker løs for konfirmanten i morgen!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Fremme etter minimalt med søvn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top