Da er vi omsider på plass!

Ja det ble visst tur igjen. Karina og Ståle, og miniJacken, inviterte oss med for å finne sola siden det regner hjemme, nei ikke Sola i Rogaland, sola bak skyene. Denne pinsen ville vi ha godvær, så vi takka pent ja uten å tvile. Alt ble pakket og klart i går kveld, så for første gang på sikkert flere år satte eg vekkerklokka på 7 på en lørdag.

Da klokka slo 9 og vi skulle kjøre satt eg selvsagt på dass, som seg hør og bør med jevne mellomrom. Vi ble et kvarter forsinka ut fra innkjøringa, men ankom likevel avtalt møteplass i tide. Det er nok fordi Doc alltid beregner alt for god tid.

Gjengen som vet å kose seg!

La gå, vi dura på oppover i godt driv, og etter et par stopp for mat og do ringte reisefølget for å meddele at Åndalsnes camping var fullstappa. De ringte litt rundt og fikk plass på Trollstigen camping, så her står vi altså nå. Veldig fin plass, mellom bakkar og berg, og vi har sittet i shorts og singlet helt til fjellet slukte sola rå.

I morgen skal vi feire bryllupsdagen på spektakulært vis, men det som blir mest spennende for gjengen blir om eg kommer meg frem dit vi skal. Klarer du å gjette hvor vi skal feire? Skriv svaret i kommentarfeltet her på bloggen. Vi tales ved, nå skal vi kose oss litt til før det er kvelden!

 

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

12 thoughts on “Da er vi omsider på plass!

  1. Gratulerer så mye med bryllupsdagen, håper dere får en fin dag 🌸 Veldig lyst til å ta en tur til Åndalsnes selv jeg, legg gjerne ut masse bilder derfra 👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top