Sånn feirer vi bryllupsdagen!

Dagen starta bra da Doc vekka meg så eg skulle være klar til frokost, og den ble tatt i fellesskap med reisefølget. Det var viktig å få i oss godt med næring siden vi skulle på topptur, ja du kan jo begynne å lure på hvordan vi faktisk feirer bryllupsdagen, men sånn ble det nå bare.

Gjengen fit for fight!

Ståle kjørte oss bort til foten av Rampestreken, han skulle nemlig ikke være med, for han var opptatt med helt andre ting enn å slite seg ut i et fjell. Vi andre, det vi si, Karina og MiniJacken, Doc, Tassen og meg, vi gikk på med friskt mot!

En av «pausene til Tassen»

Det skulle ikke gå lang tid før melkesyra meldte seg, og Tassen fikk høydeskrekk, men vi begge trossa oss gjennom det. Eneste bekymringen til Karina var i midlertid om eg skulle bli negativ, så hun var i utgangspunktet skeptisk til å ha meg med. Vi har gått tur sammen før, for si det sånn.

Var ikke høy i hatten noen av oss her!

Litt over halvveis begynte eg å bli svimmel, og magen prøvde å si fra at her skjer det ting. Prøvde med både en sånn HER, vann, cola og kvikklunsj, men det var ikke før eg spytta ut snusen at det gikk over. Da vet man det, ikke snus på topptur.

Karina på plass!

Dette gikk egentlig greit unna, men da Doc måtte ta pause hvor han skylda på at Tassen var sliten, da kunne eg også ta pause med god samvittighet. Det var ekstremt bratt og tungt, men vi var alle ivrige på å nå toppen. Da vi så selve Rampestreken stikke ut rett over oss var det nesten som tårene pressa, for helt ærlig, eg var usikker et par ganger underveis.

Litt romantikk og bobler måtte vi ha på toppen!

Høydeskrekken eg aldri har hatt før meldte seg brått, og Karina måtte faktisk holde meg i hånda noen meter på det verste. MiniJacken hadde også litt høydeskrekk, men vi var så tøff at vi begge kom oss opp likevel.

Se den utsikten da!

Vi nådde toppen i godt humør alle mann, og etter ca 20 min i kø fikk vi tatt mange nydelige bilder i rekordfart, med høydeskrekken i bakhode, og noe godt i glasset. Etterpå venta eg og Doc mens Karina og MiniJacken gikk et stykke videre. Jaggu godt å ha en Tass å skylde på! Og turen ned igjen gikk virkelig unna, her var det stort sett bare noen vonde knær her og der, men intet problem.

Heldige med været også!

Nå har vi dusja alle mann, og har grilla, så nå skal vi bare kose oss resten av dagen. Så er du med eller? Skål for oss, for både pågangsmot og bryllupsdag! 

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

12 thoughts on “Sånn feirer vi bryllupsdagen!

  1. Gratulerer så mye med bryllupsdagen 🇳🇴🎉🍾🥂😊 og hurra for pågangsmotet deres 👏😊

  2. Gratulerer med bryllupsdagen 🥂🍾💕
    Kan jeg spørre hvor lang tid dere brukte opp til rampestreker? Vurderer sterkt en tur I sommer men er fryktelig usikker 😱🙈

    1. Hei! Kan eg klare det kan hvem som helst klare det 😅 Vi brukte ca halvanne time opp, og en time ned igjen. Pluss en del venting på toppen for å gå ut på selve Rampestreken 🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top