Ferie dag 3; Veien videre

Da vi sto opp i dag så eg ikke stort på venstre øye, myggen hadde forårsaket noe mer hevelse. Jaja, det er ikke akkurat min første rodeo, har da hatt noen stikk på mine 37 år. Skjønner at alle tips er godt ment, men eg har faktisk prøvd alt, og ber ikke etter tips her heller. Skal eg ha noe som funker må eg inn på konsultasjon hos legen, så kjerringråd har nok liten til ingen virkning på meg.

Den ukjente søstra til Ringeren fra Notre Dame

Vel vel, våre dager på hytta er talte for denne gang. Vi kokte litt vann så vi fikk dusje på hytta, og svigers ordna frokost med kokte egg og greier. Så var det tid for avreise da, Gamle Røver putra seg fint nedover fjellskrenten. Det er stort sett grusveier oppi høyden, og bilen så ut deretter, planen var derfor å finne en selvvask. Vi stoppa i Fåvang, men der var ingen selvvask lenger.

Har det ikke så verst!

Doc tok et kjapt overblikk på bilen og mente at det ikke var så ille, vi kjørte videre. Fant oss en koselig camping og stilte oss helt nede ved elva. Det var deilig temp og ok vær, men noe lommert, og da eg gikk med Tassen åpna himmelen seg. Myggen fant også fort frem til mitt søte blod under opphold, men før den rakk å stikke ble vi heldigvis redda av mer regn. Nå har vi mista tellingen på hvor mange ganger det har veksla mellom sol og regn her, men vi har rukket å sitte ute flere ganger.


Joda, vi har markise, men regnet drever litt sidelengs, og da er det ikke trivelig under markisa heller. Vi koser oss med litt brus og snacks i bilen nå, og Doc har funnet en film på Netflix. Vi lider på ingen måte noe nød her vi sitter, og i morgen kommer det flere. Et reisefølge som er innom Sverige for proviant kommer i morgen, det gleder vi oss til.

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Ferie dag 3; Veien videre

  1. Håper hevelsen roer seg. Kanskje gubben din burde stå frem som en kriger og forsvare deg ved evt. nye myggangrep? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top