Ferie dag 4; Lått og leven

Altså dagen i dag starta aldeles for tidlig. Tassen mente nok at vi hadde sovet alt for langt ut på dag, men vi kan nevne at han begynte å mase kl 5.30. Vel, Doc var den som måtte ut og gå. Eg merka forøvrig ikke en dritt, for eg våkna helt ubevisst i 8 tida av at Tassen satt i buret og masa. Da hadde Doc satt han der i morges fordi han var våt, ja Tassen. Da eg slapp løs Tassen var det pappa for alle penga! Forstå det den som vil  

En sikker favoritt! Klikk på bilde eller linken under!

Vi sto opp, og Doc kokte egg, og holdt på å brenne ned hele bilen fordi han glemte å slå av blusset. Da var liksom dagen i gang. Vi spiste, stelte oss og satte oss ut. Været var skiftende, men ikke verre enn at eg fikk litt sol på skrotten. Har forresten fått mange spørsmål om den nye kjolen min, link til den finner du HER. Det er den perfekte campingkjolen, lett og ledig. Elsker den!

Jaja, så overlevde vi det og.

Ut på formiddagen rusla vi en lang tur. Vi tenkte vi trengte litt trim, ja, både vi og Tassen. Gikk i det uendelige på en grusvei her, det var faktisk deilig å gå litt. Doc fikk umiddelbart smerter både her og der, så vi antok det kunne komme dårlig vær og snudde. Da vi kom tilbake var Tassen dautrøtt, og vi følte oss forbannet sporty. Det var nok ikke så heftig, ifølge klokka mi hadde vi ikke gått mer enn 2500 skritt da.

Vi lurer jo fælt på hvordan arbeiderklassen har det nå da.

Det kom dårlig vær sigende, og vi satte oss inn og glodde litt på tv. Mens vi satt der kom det sigende kjentsfolk sigende. Jaggu, det var muttern og fattern, og et vennepar. Eller, det vil si, eg kaller de onkel og tante. Randi og Rune er bare så gode vettu, sånne som automatisk bare blir familie. Nå lader vi opp til festival mens vi lurer på hvordan arbeiderklassen har det.

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top