Vi er på plass!

Vi stoppa på en fin liten rasteplass i går, da var klokka passert 22, og det var på tide å ta kvelden. Da vi skulle lufte bikkjene så vi det gikk en sti innover skogen, men siden det var bekmørkt og ingen gatelys var det ingen av oss som var frista til å gå inn der. Bikkjene gjorde sitt, og vi tok en sider sammen før vi tok kvelden.

Både sjåfør og copilot koser seg på tur!

Da vi våkna i dag prøvde Åse å gå inn den stien med hunden Mercedes. Det viste seg å slettes ikke være en sti, men et sted hvor noen har tømt dokassetter. Fy flate så ekkelt, at det finnes griser i alle miljøer er ingen nyhet, men dette er det ekleste!

Vel, vi kjørte videre grytidlig. Det ble et stopp på Aksnes, for vi oppdaga at vinen som sto o bobilen nesten var tom, og i tillegg måtte Doc på apoteket. Her fikk vi tak i alt, og vi kunne ture videre, da med fulle magasin.

Fare for moro!

Vi parkerte på Visnes i vettug tid, og vi rakk å slappe av ei god stund før besøket. Her ble det servert lapskaus og kaker, og vi fikk hilse på familien til jubilantene. Meget koselig. Nå har barna dratt, så nå slår vi oss litt løs her, og da er det på tide å legge bort tlf! Vi tales, god helg!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top