Var dette fornuftig eller bortkasta tro?

Nå synes eg virkelig Olsenbanden begynner å bli oppbrukt. I løpet av få dager er alle filmene sendt 2-3 ganger! Samme med Natt på museet og Indiana Jones. Har ikke norske TV kanaler råd til å satse på lineær TV lenger? Man må jo betale en fot og en arm for streaming om man vil se noe nytt. Og selv om det ikke satser på lineært lenger, fortsetter prisen å stige på disse reprisekanalene, forstå det den som kan!

Nei da var det ikke lenger noe poeng i å sitte her og glane vettu. Lei av alt på TV, fått litt nok av sosiale media, denne HER ble det jo ikke noe av (selv om eg utrolig nok ønsker meg den), og til og med Tassen kjeder pelsen av seg nå.

    Som trappevakt blir det jo travelt nå da, mange turgåere er farlig nær innkjøringa vår

Doc har jo hatt litt å drive med disse dagene. Han har fiksa ATV, han har rydda bod, garasje og låve. Og jaggu har han ommøblert litt i gangen oppe, satt opp noen sånne HER og gjort det litt praktisk.

Tydelig at han har litt mer energi enn meg. Men nå måtte eg altså finne på noe annet enn TV og tlf, for nå går faktisk kropp og holdning i ett med sofaen her. Det er verken behagelig eller pent.

Lufting og vasking av vogn = sikkert vårtegn 

Som fast rutine på våren gikk eg ut i vogna og tok en titt, her måtte noe gjøres ja. Etter et raskt overblikk begynte eg å rydde. Hang ut dyner til lufting mens eg gikk i gang med spylervæske og papir, ja for det er jo det beste å vaske med. Inn igjen med dyner før eg kosta og vaska gulvet.

Fint ferdig og fornøyd med egen innsats, så eg til min store overraskelse at det bare hadde gått 45 min. Mye dødtid igjen av dagen, men nå har vi da ei vogn som er klar til bruk. Om vi bare hadde får bruke den på tur da, blir spennende å se utover sommeren.

Klar for tur! Men…?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top