Hjemme fra konfirmasjon!

Starta gårsdagen med egg og bacon a la fattern, og selv om formen min var noe bedre ble det ikke mye mat. Deretter løp vi gjennom dusjen i tur og orden, før påkledning. Mens Doc okkuperte bobilen sto eg, mamma og pappa på soverommet deres og kledde oss. Var nok lurt, for vi trengte hverandres hjelp med bunadene. Er du klar over hvor svett i nøtta man blir av å få på seg den?

Jaggu passa bunaden i år og, den var til og med komfortabel.

Turen gikk til kirka på Manger hvor ungdommen skulle bli voksen, eller som alle sa før i tida; tre inn i de voksnes rekker. Seremonien og gudstjenesta var veldig fin og morsom, for på Radøy følger presten med i tida. Kjell’n når både liten og stor med gullkorn og vitser på løpende bånd sammen med mye fin moral, det var faktisk han som konfirmerte meg også. Konfirmanten er forresten yngste sønn til leieboeren, ja, hun kalles det enda etter hun bodde her.

Jada, eg er selvsagt stolt tante!

Etterpå var det, som seg hør og bør, middag og hyggelig lag. Konfirmanten var godt fornøyd med gavebordet, og feiringa ble riktig så livlig med mange barn som fikk løpe og herje fritt. Kakebordet var så innbydende at eg trossa både vondtene og kvalmen, men det skal nevnes at stykkene mine var så tynne at man kunne skjært seg på de.

Stilig kake da, var knallgod også. Ene tanta hadde lagd den.

Etter feiringa kjørte vi hjem igjen til mamma og pappa, og ble sittende en gjeng der utover kvelden. Deretter litt nattesøvn før fikk vi kokte egg til frokost, og så var det avgårde hjemover. Valgte Hol-Aurland i dag, bare for variasjon. Var helt greit å kjøre der, ingen telehiv og lite trafikk, men mye fin natur. Men enda finere var det å komme hjem og lande i sofaen i kveld!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top