Brent vannpumpe??

I dag var det godt å sove lenge gitt, til og med Tassen var trøtt og stille. Vi tobeinte var som forventa noe uggen i formen, men det kom seg etter en god frokost og en sånn HER. Noe mer utfordrende skulle det bli å få vaska seg, for det kom mer luft enn vann. Etter å ha holdt en klut under springen i ca 10 min var den endelig våt nok til å kunne vaske meg.

Da eg skulle pusse tenna var det egentlig ikke håp, det kom ikke mer vann. Da eg fortalte det til Doc ble han fryktelig oppgitt. Greit dagen derpå kan forsterke følelser og reaksjoner, men nå har vi virkelig fiksa nok på denne bilen, og så kunne vannpumpa være brent i tillegg?

Etter å ha sjekka alt som kan sjekkes med pumpe og boiler kom vi på å sjekke vanntanken. Tror du ikke den var tom da? 150 liter på ei helg du! Jepp, krana på badet lekker jo litt, men hvem hadde trodd at den lakk så mye da? Vel vel, da var det ikke noe problem med pumpa da.

Borte bra, men bobil best! Ok, greit å være hjemme igjen.

Da vi kjørte hjem var vi helt klart noe letta over at det ikke var større problem, og feira dette med en softis på Lygna. Og siste timen hjem var det eg som kjørte, for Doc var sliten. Det hadde eg ikke kunnet gjort om vi fortsatt hadde vogn vettu, så vi oppnådde egentlig målet. En meget praktisk innreda bobil som også eg kunne kjøre. Den funker godt og gjør jobben, og vi kommer til å trives godt med denne.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Brent vannpumpe??

  1. Fint at det ikke var en stor og dyr reparasjon. Lykke til med bobilen,blir nok mange fine og minnerike turer med den.God sommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top