Noe måtte jo skje

Vi storkoser oss her på Dokka! Det ble selvsagt egg og bacon til frokost, hvilket var upåklagelig som vanlig. Da eg skulle pusse tenna fikk eg ikke skylt nebbet, for da hadde selvsagt vannpumpa gått varm. Vi fant ut hvorfor, og skal fikse det når vi kommer hjem igjen.

Vi ble sittende og slappe helt av ut over formiddagen, og plutselig kom Terje innom med Corvette’n sin. Vi skulle få prøvekjøre den, og da kan du tro Doc angra på den boksen han akkurat hadde drukket. Det ble undertegnede som tok rattet, og jaggu var det moro å prøve!

Leketøy vettu! Panseret var dessverre for langt for bilde…

Etterpå gikk vi en tur opp i sentrum for å fylle kjøleskapet igjen. Her fant fattern og Doc en uteservering, så de fikk da kjølt seg ned litt mens eg ble med muttern på en liten handlerunde. Og jaggu rakk vi også en liten nedkjøling her.

På campen igjen tok vi en god lunsj med krabbe som de hadde renska på forhånd, og hjemmelagde fiskekaker. Ikke dumt å reise på tur med noen som har litt større kjøleskap da.

Å nei du, det er ikke bare Pepsi max her!

Det var også live musikk ved vannet på campen, så der satt vi en god stund. Livat og trivelig det selvsagt, og etter hvert gikk vi ned igjen til bobilene våre. På veien ned mista vi Doc, men nå er ikke det akkurat første gangen, så vi tar ikke det så tungt. Han har da næringsvett. Videre utover kvelden blir det nok en dram eller fler, og ellers rein trivsel!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top