Tilstandsrapport fra skyggesida!

Enda mer sliten i dag gitt, men hva kan man forvente? Hele søndagen gikk med, og alle andre dager har vi dratt på jobb kl 7, kommet hjem i 15 tida, og drevet med bobil til kl 22-23 hver kveld. Eg sleit med å stå oppreist på jobb i dag enda eg tok en sånn HER. Måtte dra en time tidligere, og stempla ut fra timebanken.

Hjemme var det bare å kaste seg rundt, løpe gjennom en lunken stråle i dusjen, og gjøre meg klar. Doc hadde pakka og dusja, og sto og trippa på tunet og ville på tur.

Vår første prøvetur med vår «nye» Peugeot Hobby 600 fra det året eg begynte på skolen, i 92. Vi var fryktelig spente, og med sommerfugler i magen løyste vi fra. Det gikk ikke lange tida før Doc utbrøt; «faen!» Før eg rakk spørre, fortsatte han med «Je kjørte feil!» Vi skulle om Grua, men befant oss da på Minnesund.

Her sitter kremen mellom Kongen og Halve Kongeriket, i skyggesida på Dokka!

Vel vel, turen gikk om Skreia, hvor TV’en plutselig slang ut. Svingarmen var litt løs, og TV’en sto i fare. Eg bøkste opp og fikk knytt den fast med bikkjebandet, og da var den temmelig sikker. Videre gikk turen til Dokka camping, og litt etter kom mamma og pappa også.

Det ble selvsagt litt omvisning i vår «nye» bobil, er jo litt stas dette vettu. Og ellers har vi grilla oss litt middag og drukket varm dessert. Alt ser jammen ut til å virke i bobilen nå, (takk til alle som har banka i bordet) så vi har senka skuldrene og sitter dønn fast i campingstolene våre. Skål og god helg godtfolk!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Tilstandsrapport fra skyggesida!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top