Vi trengte et stuebytte

Reklame |

Dro på jobben i dag med godt mot, og en arbeidslyst av stål. Eller, det vil si, eg var i det minste motivert da, for fredag er en god dag, og eg skulle dra litt tidligere. Vi hadde nemlig planlagt en tur igjen. Det bar rett hjem i dusjen. Etterpå dytta eg klær i en sekk, en uskyldig liten dæsj parfyme på halsen, ullkjole på, og så var vi på vei. Doc hadde rukket å gjøre seg klar før eg kom hjem.

Vi så vakker kunst på veien, fruktbarheten i Stange…

Skal ikke skryte på meg at eg får så mange spørsmål om mote og skjønnhet, men det hender likevel at noen spør når eg har fjelga meg til helga. Ett spørsmålet eg fikk var hvilken parfyme eg bruker. Det er Viktor & Rolf sin Flowerbomb, legger ved link til den HER om noen skulle være interessert. Og siden eg er først deler tips kan eg fortelle at eg kjøpte denne strømpebuksa HER i flere farger. Er ull, så det passer perfekt til vinterkjolene mine, og er meget behagelig.

På plass med vin i glass! Det skal njutas!

På hytta var det litt mer snø enn hjemme, men egentlig ikke nok til å skrive hjem om. Det var -4 grader ute og -7 grader inne, men etter en god time med sprengfyring og stearinlys var både jakke, lue og skjerf av.

Dette er en undervurdert ting!

Vi gadd ikke hente vann i dag, så vi smelta noen kjeler med vann, bare for å fylle skåla til Tassen og trekke pølser. Vi gjør ikke mer enn ytterst nødvendig her gitt. Gidder ikke gå ut på do heller, men har heldigvis dass inne. En sånn separasjonsdass hvor miget renner ut, og resten i en pose i skåla. Når Doc må bytte pose får han litt separasjonsangst. Men det er heldigvis ikke før på søndag. Nå skal vi nyte, så god helg folks!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top