Tidenes julegave fra Doc!

Tassen pynta seg med sløyfe i går

Ja da var både julaften over og bestått med glans. Maten var vellykka, alle var fornøyd med gavene, og eg har bare to bukser som ikke er for små. Ja, denne julematen gjør noe med hofter og ræv, men godt er det, da slipper man legge seg under kniven for å få former. Og for ikke å snakke om kaker, brunsukker og krem ut på kvelden. Uten barn i hus ble det en irsk kaffe etter desserten.

Joda, det var nok mat

Vi hadde mye rart på middagsbordet. Foruten om potetene som eg skrelte, var det Doc som sto for maten. Ribbe med perfekt svor, julepølse fra Voss, innmatpølse, medisterpølse, medisterkaker og surkål, og den beste skysausen da! Rart vi blir rund? Og riskremen var det svigermor som sto for, virkelig nydelig den også. Kakebordet bestod av krumkaker og goro som svigermor har laga, risbollene eg lagde tidligere, og litt sjokolade og peppernøtter. Ingen led noe nød akkurat.

Før svigers kom så det muligens litt skralt ut under treet

Da vi skulle pakke opp gaver var alle ganske så mette, så vi klarte å bruke litt tid på det. Tassen fikk ny leke og snacks, og vi andre fikk fine og nyttige ting. Doc hadde jo fått gave fra meg tidligere, så eg tenkte ikke noe over at han ikke kom med gave til meg. Men ei stund etter alle gavene var åpna kom han tydeligvis på at han likevel hadde gave til meg. Det tikka inn en mld med en link på min tlf, og Doc måtte forklare litt underveis. Han har nemlig kjøpt verdikupong på en opplevelse for to. På nyåret skal vi altså på date på ei skytebane, vi skal skyte håndvåpen med grovt kaliber. Tror du eg gleder meg eller? Dette må være tidenes julegave! Vurderer å kjøpe en SÅNN HER og putte ei rose i som takk, hva tenker du om det?

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top