Kalas på fabrikken

Vi hadde ett planlagt reisemål i ferien, vi skulle samle godgjengen på Fedje fra torsdag til søndag. En del hadde alt kommet til Radøy tidligere, og noen sto på Voss. Muttern hadde planlagt at vi alle skulle ta ferga kl 10.30, og alle var klare for det. To enheter hadde kjørt litt før for å tømme do.

Vi fylte kaien!

Da vi kom på fergekaien var de to første alt kommet med ei ferge, så vi dobbeltsjekka at neste ferge skulle gå kl 10.30. Det skulle den – fra Fedje. Vi måtte da vente til 11.10 før vi kom med over fra Sævrøy. La gå, vi har da ferie, og vi fikk jaggu kjøpt oss sveler.

Bare godtfolk!

Det er ikke til å stikke under en stol at denne gjengen er gull verdt, for det er bare godtfolk her. En flott gjeng som setter pris på både hverandre, god mat og god musikk. I går var hele gjengen inne på Fabrikk 8 og spiste middag, nydelig mat!

Eg har forresten blitt kaptein på kabelferga som går til butikken!

I dag har vi hatt felles lunsj med reker og krabber helt nede på kaien her. Vi har strålende sol, og måkeskrik, og i kveld ventes livemusikk på fabrikken. Nå stikker vi og fisker. Kan det bli bedre?

Kan du skimte Shetland i det fjerne?

7 thoughts on “Kalas på fabrikken

  1. Se om dere finner Marius Aalen og gunner Aalen på Øyen. Der har hytte ikke så langt ifra kaien. De spanderer gjerne 1 øl eller 10 på dere

  2. Håper alle er tilbake omtrent samme helg neste år ( vel og merke om korona reglene er til og leve med ) da prøver vi på og kjøre country helg med Hilljacks og flere andre god band som egentlig skulle spilt denne helgen , men begrenset antall personer på konsertene satte en stopper for helgens begivenheter , det positive er at samtlige band er med neste år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top