Folksom avslapping

Det blir en kjapp oppdatering i kveld bare. Vi kjørte direkte til Radøy, til muttern og fattern i går, for vi var slitne og trengte litt ro. Målet for helga er en samling i en nabokommune, for før corona var det planlagt en countryweekend der. Når dette ble avlyst ringte muttern ut og sa at vi kommer uansett vi, og gjengen er klar for samling selv uten countryweekend.

Se så fin gjeng da!

Alt dette var greit, og de som eier stedet har hyra inn en trubadur til å lage litt liv likevel. Nå blir vi jo ikke så mange, det er visse begrensninger på grunn av corona, men vi får en samling med godgjengen i det minste. Det blir bra!

Tassen er forresten eneste bikkje i nyere historie, som har fått lov til å grave i blomsterbed på tunet her

Da vi ankom muttern og fattern i går var det alt en bobil og en vogn på plass, men slitne som vi var ble det raskt sengetid på oss. Skulle kanskje tro vi var pensjonister, men det tar bare kraftig på å ha ferie. Spørs om ikke denne HER hadde gjort nytten. I dag har det kommet en bobil og ei vogn til, og flere er på vei. Nå har vi akkurat samla oss rundt lapskaus med noko attåt, og i morgen turer vi mot helgas reisemål.

Vi har forresten testa teltet til leieboeren, ser någet skakt ut, men vi har modifisert litt så det funker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top