Frodens julecruise i høg sjø!

Nå ble det naturligvis litt stille fra oss i helga, for vi har vært på bøljan blå uten noe særlig nett. Frodens julecruise ble holdt på danskebåten med Hilljacks og DJ Froden, og det har vært helt storveis fra ende til annen. Turen var egentlig fra Bergen, men siden båten stopper flere plasser kunne vi gå ombord fredagen i Langesund, og så kom resten på lørdagen i Stavanger og Bergen.

Fredagen var det meldt storm, og ganske så riktig fikk vi store bølger. Noen sleit med å gå, noen ble uvel, men vi holdt koken i baren. Vi var til og med på dansegulvet, selv om det ikke var noen enkel oppgave da. Man måtte danse i takt med bølgene, gå litt bredbeint med knekk i knærne.

Disse go’ingene her lurte oss godt, Mary-Ann og Magne kom på i Stavanger og overraska oss skikkelig!

I går da vi la til kai i Bergen fikk vi oss en overraskelse av to som hadde lurt seg på i Stavanger. Og da resten av gjengen vår kom på i Bergen fikk de velkomst med sang og flagg av oss som alt var på båten. Der starta det vettu, nå var lista lagt!

Måtte jo pynte oss med kjole og dress!

Ut over dagen i går ble det bare bedre og bedre, og Froden hadde til og med egen drink som var steike god. Vel, noen ble nok litt sjøsyk og måtte ta pauser innimellom, meg selv inkludert, enda det var mindre bølger. Mulig fredagen spilte litt inn der ja. DJ Froden holdt liv i oss utover ettermiddagen, med god dansbar countrymusikk. Og Hilljacks overtok scenen ut på kvelden med sjøbein og som vanlig bra repertoar og klokkeklar musikk.

Doc med lommeuret.

Dette har vært et heidundrende sjøslag på alle måter, og da vi gikk i land i Langesund i dag var resten av gjengen fortsatt i vigør. De skulle jo videre et døgn til. Turen hjem fra Langesund ble i lengste laget, men det var godt å få henta Tassen og kommet oss hjem på sofaen.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

4 thoughts on “Frodens julecruise i høg sjø!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top