VI VÅKNA MED EN MANN PÅ SOFAEN

Herregud for en kveld det var i går! Nå har vi stor nok vogn til å kunne ha besøk, så vi satt i vogna vår ei stund. Mamma, pappa, Doc og meg, så kom Daniel, Elin og Ole Johan også en tur, og det var god plass til alle. Her hadde vi jo så klart vorspiel, for vi skulle på Hilljacks konsert. Dem leverte som alltid, det var livlig og god stemning. Eg klarte til og med å breke litt inn i micen selv, og Doc var en liten tur på scenen. 

I dag våkna vi derfor noe redusert, og skjønte lite når vi så en skapning på sofaen i vogna. Det var jo bare Daniel som ville sove varmt, han hadde først prøvd å sove i bilen vår. Men det er helt greit, nå har vi faktisk plass til overnattingsgjest i nyvogna. 

Mamma og pappa lagde egg og bacon til frokost til oss, det er jo aldri feil da. Etter litt avslapping begynte vi å bli edru igjen, så da var de å pakke sammen, takke for laget med foreldra mine, og dra hver vår vei. Dem skulle begynne på returen mot ville vesten, og vi ville campe videre, noe som ikke var enkelt da de fleste plasser var full. 

Etter litt idekasting ble vi enige om å kjøre i retning Dokka, om den skulle være stengt kjenner vi nok folk i nærheten der til å kunne overnatte. Da vi kom frem var det riktignok ikke plass til drop in camping, men de var så hyggelig og vennlige at de tok traktoren og brøyta et lite høl til oss i snøen. Så da ble det Dokka Camping. Men her har det ikke skjedd noe spennende enda, for vi har bare slappa av og halvsovet. Trengte nok en dag på puten etter en heidundrende aften med Hilljacks på bygdafest. 

Her kommer Hilljacks egne bilder fra festen!

 

 

 

 

Hilljacks ønsker alle en riktig god påske

 

 

Her står vi nå da

6 thoughts on “VI VÅKNA MED EN MANN PÅ SOFAEN

  1. Sniken..som bekymret livet av meg inatt..godt han fikk sove da for det gjorde faren ikke jeg😂takk for at dere tok vare på mannen min😉🌸

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top