VI DRIKKER FAKTISK MILJØAVGIFT

Vi kom frem til Mesnali i 15-16 tiden, rigga os fint til på hver vår side av en søppelkonteiner, vogna vår på ei side og bobilen til mamma og pappa på andre sida. Det var fint å sitte i sola, men vi måtte sitte som på film, alle på ei side, for at alle skulle få sol. Det var herlig, og vi fikk velta nedpå noen grillpølser, det skal ikke stå på grillmaten. 

Sola gikk fort ned, så vi flytta oss inn. Nå er det jo helt innafor at vi har investert i ny vogn, vi har faktisk plass til at vi kan sitte en liten gjeng her. Hilljacks har forresten ankommet, og fått inn utstyret, dem har til og med rukket å ha lydprøve. I og med at vi står i nærheten av lokalet hørte vi at dette blir bra i kveld. 

Etter to poser chips, tre ølpølser, ei elgpølse, og noen glasser med latter, begynner vi også å nærme oss festklare. Akkurat nå drikker vi noe grønt opplegg, usikker på hva det egentlig er, men vi har døpt det Miljøavgift! Nå skal vi kose oss, vi tales!

6 thoughts on “VI DRIKKER FAKTISK MILJØAVGIFT

  1. Kos dekk mætti i Mæssenlien :-)) Skulle jo vært der sjøl, om ikke den ene cella var for sein for den andre. Fikk det med meg for seint med andre ord. Men det får gå. Veit om flere som er der, så det går nok bra læll :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top