NÅ BLIR DET FEST, 4 ÅR SOM BLOGGERE!

I morgen har vi faktisk et litt snodig jubileum! Det er snodig fordi vi da endra litt på bloggen vår. Vi starta en blogg i 2014 som da het forenterednecks.blogg.no, der vi skreiv om hva Forente Rednecks Norge dreiv med. Det var jo stort sett treff blant Rednecks med live musikk, matlaging, vi besøkte andre rednecks, og vi hadde generelt en del moro å skrive om. 

Jubileet vi har i morgen er ikke for den bloggen, det er fordi da gikk vi over til denne bloggen, docogdask. Grunnen er at det ble litt mer innlegg om meg og Doc, og hverdagen vår. Det ble liksom litt for lite Forente Rednecks, så vi valgte å heller fortsette med vår egen blogg om oss. 

Men ingen grunn til bekymringer, vi skriver jo fortsatt om Forente Rednecks og det vi driver med der også. Det blir mange treff og sammenkomster med den gjengen i sommer, så det kan være lurt å følge den siden på fb. Link nederst i innlegget. 

Tilbake til jubileet vårt. Ja vi har altså blogget i fire år, men i morgen er det ett år siden første innlegg kom ut på docogdask bloggen! Vi feirer med en real bygdefest med Hilljacks på scenen i kveld! La oss ta en skål for bloggen, og ikke minst tar vi en skål for alle dere som følger oss og liker det vi driver med, det er dere lesere som er drivkraften til bloggen vår. En stor takk rettes til dere! 

Vårt første innlegg på denne bloggen

Forente Rednecks Norge på fb

Doc&Dask på fb

Bloggen vår

Følg oss gjerne på snap: Redneckdask

Instagram: Doc&Dask

19 thoughts on “NÅ BLIR DET FEST, 4 ÅR SOM BLOGGERE!

 1. Gratulerer 🙂
  Men husk en god fest synes først dagen etter 🙂
  Da har radiatoren fløyet ut gjennom vinduet. 🙂
  Flatskjerm tv’n henger ikke på veggen, men er spikra fast i taket. 🙂
  I taket står også de høy-hela skoa til kona. 🙂
  Utgang døra henger på skjeive, men du kommer frem til den på grunn av alle tom-flaskene 😀
  Det er da man innser at festen har vært over gjennomsnittet. (Y)
  Happy Party Time 😀

 2. Mr. Black Rubber Duck: Haha, vel, en stol røk lørdag, og nå har vi alt måttet stripse fast et sidespeil på bilen, regner med det baller på seg når vi får parkert! Sidespeilet ligger forresten på story på snap 😉

 3. Hei å gratulera, 4 år va no ei stun ja 😀 Har ittj no linkar te herre andre du har laga da? Ser jo bare ett år te bak her….. Vært gøy å sett ka du/dere gjor før ja…..

 4. Hei og hå , gratulere så mye med 4års jubileumet i dag , feire med måte og god påske til deg og DOC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top