Vi feirer et slags jubileum!

Er det ikke sånn at en hver grunn til feiring må utnyttes? Med litt godvilje har vi på en måte et slags jubileum i dag, det er nemlig i dag fem år siden vi hadde våre utdrikkingslag! Da er det jo på sin plass med god middag, søt dessert og frisk vin, hvilket vi nå er godt i gang med.

Fem år siden vi ble drukket ut!

Doc lagde indrefilet med godt tilbehør til middag i dag, helt nydelig, og vi ble begge stup mett og godt segen! Eg skulle stå for desserten. Joda, planen var faktisk pavlova, men siden eg har sovet bort halve dagen måtte eg ty til en reserveløsning. Det endte med min versjon av tilslørte bondepiker, bytta bare ut eplefyllet med jordbær og rabarbrafyll.

Ser litt rotete ut oppi glassene, men godt var det!

Planen nå var litt potetgull og holliday dip nå, men siden alt over er fortært ble det bare vin og bær til TV-kvelden. Ja for vi må jo ha vin på vår fem års utdrikkingsdag vel?

Selve utdrikkingslaget til Doc for fem år siden visste eg om, men ikke han. En kamerat hadde bedt han hjelpe med noe greier, og Doc ble irritert, for han holdt jo på med forberedelser til bryllupet. Han ble positivt overraska og hadde det veldig moro med guttegjengen, selv om han både ble beskutt av paintball og spylt med hageslangen.

Den hesten brydde seg ikke mye om oss tre som kjempa om plass!

Ei venninne av meg henta meg samme dagen, for vi skulle fikse noe greier til Doc’s utdtikking – trodde eg. Det ble utdtikking av meg også! Først med litt hesteridning hvor både eg og hest ble kledd ut, og så middag, leker og dram med en fin jentegjeng, hvor eg ble godkjent som husmor.

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top