Ble penklær likevel

Gratulerer med dagen Norge!

I dag hadde vi ikke tenkt å pynte oss, vi hadde overhode ingen planer. Men like før helga ringte svigermor, hun lurte på om vi ville komme på rømmegrøt i dag, noe vi selvsagt takka ja til. Har man mulighet til å være med familien denne dagen, er det ingen ting som er bedre enn det.

Liten visitt i saloon for å feire at bunaden passa

Vi tenkte at vi kunne jo kle oss «som folk» da, siden vi skulle til Uller’n. Men så kom jo denne dagen da. Når man ser så mange fine bunader i sosiale media, og på TV, det gjør noe med en. Eg fikk lyst å pynte meg likevel, for eg har jo Norges fineste bunad. Alle damer/jenter min familie har mørkeblå Nordhordlandsbunad, noe vi selvsagt er stolte av.

I siste liten løp eg opp for å se hvordan det sto til med dette antrekket da, har ikke brukt den på to år, for i fjor var vi på camping 17.mai. Joda bunaden hang der den, så ikke så verst ut. Rakk ikke stryke skjorta, men tenker at den blir jo krøllete så fort den kommer på likevel. Den var jo rein.

Eg har jo selvfølgelig Norges fineste bunad da

Helt ubegripelig, men bunaden passa, og belte og forkle er til og med for stort! Det må være vårens beste nyhet! Da har ikke korona vært så halvgale her, og det var til og med litt motiverende.

Doc følte jo for å pynte seg litt også nå som eg skulle ha på bunad. Han fant frem den fineste dongeribuksa si, ja her er dongeri også til pent, og denne HER. Han ser riktig så stilig ut, men han er jo en kjekk mann uansett.

Sunn flott ungdom!

Og med det er vi klare for å stikke til svigers for å feire landet vårt. Tassen er så klart med, men han slipper å pynte seg. Tror ikke han bryr seg så fælt, bortsett fra når han får smake noe godt da. Så hvordan feirer du i dag?

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Ble penklær likevel

  1. Familie, søstera til Sophie med mann og barn, rakk “istoget” på Sander, som var bilkortesje der ungene langs ruta fikk is. Nå er det barneaktiviteter i hagen, trur det blir sekkeløp, egentlig samma f bare det tar ut litt energi hos unga.

    Snart mat, enkel husmannskost, skrei med tilbehør, og mutterns hjemmelaga skinkegrateng. Snadder. Tilslutt dessert som Sandra har stått for, kaker, blant anna Pavlova, som alle unntatt meg liker.

    Og imorra får jg gamlinga på en snarvisitt, de kommer på kvelden, og tutler nord igjen på torsdag regner jg med.

    God 17 mai, og hils familien.

    Hurraa 🇳🇴🇳🇴

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top