Uka og helga blir helt konge!

Ble det en fin dag i går? Håper dere fikk bra utbytte av dagen selv om alt er snudd på hode. Fortell oss gjerne hvordan du feira, vi synes det er artig å høre om de alternative feiringene. Dattera til Doc, og vi var på middag hos svigers, det var riktig så koselig. Rømmegrøt, spekemat, is og pavlova var noe av det de bydde på, og så fort bunaden kom av spiste eg enda mer.

Livat hos svigers i går ja!

Denne uka her blir ei bra uke. De beste hverdagene er jo de som havner på helligdager, så torsdagen blir fin. Vi har ikke lagt noen planer for den enda, men tenker det sikkert blir litt kjøring med ATV’en igjen. Det er jo aldri feil! Og så en halvtime i jacuzzi etterpå, sånn bare for å mykne opp. Dette høres sikkert ut som skikkelig bygdeluksus, men det handler om prioriteringer, og så bor vi lagelig til da!

Ellers kan vi fortelle at vi har bryllupsdag på lørdag! Den skal vi feire på med en dritkul opplevelse, og vi gleder oss verre enn unger på julaften! Holder dere litt på pinebenken her, for dette har eg venta hele livet på å få prøve, så da får jaggu dere vente litt også, haha! Neida, det er ikke noe hemmelig, vi skal på skytebane og leke med grovkaliber! Dæven det blir moro!

Etter litt skyting, og forhåpentligvis ingen vådeskudd, trenger vi jo mat. Derfor har vi funnet en skikkelig amerikansk restaurant. Det ser ut til å være det nærmeste vi kommer Texas her, og da må jo så klart vi prøve dette!

Ellers ønsker vi dere ei fortryllende flott uke med nydelig vårvær!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top