Fikk både skade og gave!

Selv om det nå riktig nok er mandag er vi ikke helt ferdige med Frodens julecruise, det er jo alltid litt etterslep etter sånne turer. Nei, det er ikke fyllesyke eg tenker på nå. Som nevnt i går var det storm på havet fredagen, med høye bølger. Disse bølgene var som de ofte er, meget uforutsigbare. Du kan godt si at det hele er utelukkende min egen feil, noe eg ikke benekter. Siden drikkekartet ikke var av det største satte eg meg det hårete målet å komme gjennom det i helga, og alt fredagskvelden var eg enden nær.


Når man har vært innom baren noen runder, og det er live musikk ender man gjerne på parketten. Der fant du meg vettu, i bølger som slo over båten, breidbeint på gulvet i baugen. Dette har resultert i brennende smerte i leggen siden lørdags morgen, hvilket sendte meg hjem fra jobb i dag, og ender med legevisitt i morgen. Høyst sannsynlig har eg fått en muskelstrekk. Ikke noe farlig, bare vondt, og mindre smart å belaste. Litt sånn typisk meg, men det går over.

Elsker gaver!

Så til det positive. Lørdagen kom jo en gjeng ombord i Bergen, ja både kjente og ukjente. Ene gangen eg og mamma sto ute på dekk og lufta oss fikk eg en gave. Ei meget oppegående og hyggelig dame ga meg et stilig smykke med cowboyhatt, og øredobber med boots. Skikkelig kult sett!

Stilig eller? Eg digger det!

Eneste eg synes er litt synd er at eg ikke fikk med meg navnet på deg som kom med denne koselige gaven. Eg husker bare hvordan du ser ut, og at du var ei kul dame med humor og humør, så ta gjerne kontakt og si hvem du er, det er jo et hyggelig bekjentskap eg vil ta vare på! Kanskje vi sees flere ganger i festlige lag?

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top