Det blir tur i helga!

Skulle du ha fått med deg dagens snapstory kan du muligens ha vært vitne til en aldri så liten feil der. Det har seg sånn at vi nå trenger et stuebytte, vi er så møkk lei sofaen her nå, at selv om eg var så dårlig (crohns, ikke covid) i dag tidlig at eg måtte ake meg ned trappa i fosterstilling, så slukte eg en sånn HER og dro eg på jobb. Da har man liksom vært nok hjemme.

Beste medisin mot pandemi, men kanskje ikke mot selve koronaen da…

Vel vel, det gikk jo greit på jobben, eg har det bra fritt der, holdt ut med hjelp av asscracken min. Ja altså en krakk eg kan slenge ræva på når kroppen slurer og girolja tørker. Etter jobb vendte eg grillen mot Kløfta for en tur innom «apoteket». Ja nå som alt er stengt kan jo både vin og irish virke som medisin, så vi trengte forsyninger til helgas utflukt.

Er vakkert uten kø!

La godt fornøyd ut på snap hvor overraska eg ble da eg kunne gå rett inn, uten kø på en fredag midt i vinterferien. Tenkte eg måtte gni det inn til resten av landet at vi ikke har polkø til helga på Kløfta. Vel, det tok ikke lange tida før det hagla på snap, folk lurte på om det hadde rabla fullstendig for meg siden resten av landet bare hadde kommet til torsdag.

Kanskje det faktisk er i ferd med å bikke over for meg nå? Eg har jo tatt feil av alle dager denne uka, som den pandemizombien eg er. Samtidig er det ikke så fryktelig rart at eg trodde det var fredag, for vi har tatt fri i morgen, da blir det jo freddan i dag da. God helg da godtfolk og galskap!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Det blir tur i helga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top