Den lange veien hjem

Vi var fortsatt mett da vi la oss i går, kan ha noe med inntak av chips på kvelden å gjøre det da. Men godt å legge seg i vater etter en  lang og fin dag. I dag sto vi opp til kokt egg hos mamma og pappa, så vi kledde oss i en fei og gikk inn til de. Spiste oss ordentlig god og mett, igjen ja, for i dag skulle turen gå tilbake over vidda.

Vi rakk frem til pumpa før det var tomt ja!

Første stopp ble alt etter 3 km, Doc så et kjent ansikt han bare måtte hilse på. Og neste stopp etter 3,8 km nøyaktig. Vi måtte ha diesel, men på Sletta var pumpa i ustand. Vi ble stående og preike litt med kjentsfolk der også, før vi farta videre til Bergen caravan hvor vi fylte tanken.

Legg inn et stopp her om du skal over vidda!

Nå var vi fit for fight både vi og Gamle Røver, så vi kjørte i ett strekk til Eidfjord. Her meldte sulten seg igjen, så vi ville teste restauranten Burger og Brus. Her så burgeren faktisk ut som en reklameplakat, og den smakte himmelsk. Absolutt å anbefale. Vi kjørte videre, og havna bak sinke etter sinke. De fleste var vanlige personbilen, eneste de hadde til felles var at de lå i 60 uansett fartsgrense, og ingen hadde lært å bruke speil.

Det ble ikke flere stopp for annet enn dopauser. Når Doc vrengte av for å ta noen minutter på kontoret, tok eg med Tassen ut så han fikk markere litt og slippe noen bomber. Det ble forresten påfyll av kvikklunsj og brus på Flå, og ca kl 19 svingte vi inn på gårdsplassen her. Vi rakk å rydde inn det viktigste før premieren av Robinsonekspedisjonen, og dusjen får vi ta etterpå.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top