Konfirmasjon

Det ble familietid i går, så da uteble bloggen. Noen ganger er det greit å ta en pause, og i går var en sånn dag. Nå skal det nevnes at eg var passe sliten også, uten å skjønne helt hvorfor. Eg prøvde å stå opp fem ganger, og en av gangene sovna eg sittende i senga. Fortsatt like trøtt kom eg meg da på badet, og fikk på meg klær til slutt.

Ute var det et nydelig vær, riktig så sommerlig, så det ble shorts og singlet. Vi ble egentlig bare sittende i sola ei god stund, prata om viktige ting som skille på føttene og sånt da. Og gemalen til leieboeren stekte vafler med bacon. Muttern og fattern var på farta, så vi stjal resten av baconet fra frokosten. Når de kom tilbake og skulle kose seg med egg og bacon til lunsj ble det bare egg på de. Alt som normalt egentlig.

Staselige vettu, ja dette var før maten. Eg har Nordhordlandsbunad for de som lurer.

I dag hadde eg mer energi, og godt var det, for nå var det konfirmasjon. På grunn av corona hadde konfirmantene fått et tak på antall gjester, så da reiste nærmeste familie og besteforeldre i kirka for å se seremonien, mens vi andre satt i sola og venta. Joda, vi dusja og fikk på bunader og dresser, så vi var klare til de andre kom tilbake.

Måtte ha med et bilde med leieboeren og gemal også, siden hun nå er tilbake på gjesterommet. Eg og leieboeren er tantene til konfirmanten.

Konfirmanten skulle feires på løo, ja altså det østlendinger og byfolk gjerne ville kalt låven. Der var det dekka og pynta pent med lyserosa, og maten var et moderne koldtbord med innslag av tapas. Vi hadde egentlig spist oss alt for mett på den gode maten, men så dukka det opp et nydelig kakebord også.

Vi klarte da å gjøre et greit innhugg i kakebordet også, for kakene var så flotte og gode at vi ikke kunne dy oss. Bunaden som var på det strammeste alt før maten, sto i alle fall på spreng etterpå! Alt i alt en veldig fin konfirmasjon, og konfirmanten var selv godt fornøyd med dagen.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

9 thoughts on “Konfirmasjon

  1. Ikke det svaret jeg håpet på nei, haha..ønsker meg nye boots.. men det er så mye rart, en del er ganske overpriset også.. men de der ser ut som slike jeg ønsker, jaja.. mye styr med at alt må kjøpes på nett for tiden, bestille, hente, sende tilbake, bestille nytt 😂😂😂

  2. Takk, der var det faktisk flere av interesse, og i og med at dere har brukt dette nettstedet, så er det greit å anta at de er seriøse 👍🏾

    1. Ja det er helt trygt å handle der, eg har gjort det siden 04, og eg har handla i butikkene deres i Texas og Florida 🤠✌🏼 Bare husk at toll kommer oppå prisen 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top