Ville Vestlandet!

Jepp, det ser faktisk ut som vi bare skal være først på badet annenhver dag her, for i dag var det eg som vant kampen. På jobben gikk det unna, holdt nesten på å glemme kaffen, men fikk da omsider i meg en kopp. Nå skulle eg ikke jobbe full dag, for vi skulle jo fyre opp Gamle Røver og røyklegge en fjellovergang i dag.

Etter jobb gikk turen kjapt hjemom hvor eg skifta klær og røska med meg sminketaska, som forøvrig inneholder alt annet enn sminke, og kasta meg ut i bobilen. Tur var alt vi tenkte på her! Doc hadde hatt et ærend, så han var alt kommet hjem, og satt mer eller mindre klar i bilen.

En av dritepausene. Denne gangen var Doc kjappere enn Tassen.

Selv om vi kom oss avgårde tidlig måtte vi raskt stoppe, for Røveren var tørst. Etter noen liter diesel var alt klart, vi ga gass vestover, og neste stopp ble like etter Flå. Der sto Hanne og lufta hunden sin, så vi måtte slå av en prat henne. Lenge siden sist, så det var veldig koselig.

Utrolig nok har det ikke vært så mye trafikk i dag, men vi har selvsagt hatt noen minutter bak bilister som kanskje burde vært fotgjengere. Når maksfarten er 50 i 80 sona er kanskje ikke trafikk din greie. Men været har vært upåklagelig, like før vidda klarna det opp, og siden har vi hatt sol.

Fint over vidda nå!

En liten handlerunde måtte til på Ustaoset, for vi hadde glemt å ta med noe spiselig og væsketilførsel, og Tassen var pissetrengt. Og like før Voss var det dritepause for Tassen, men her lukta det så mye tispe at tror du ikke pupertetslusa Tassen klarte å dra meg rett på ræv da?!? Joda, gikk bra. Nå begynner vi å nærme oss heima (Radøy ja), og der venter loff og reker til kveldsmat hos mine foreldre.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

3 thoughts on “Ville Vestlandet!

    1. Nei, bare en kopp for dagen, og kanskje en med irish på fest 🤷🏼‍♀️ Hadde eg drukket mer kunne eg integrert puten og dyna på do 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top