Mye gøy i vente!

Nå har det vært litt syting og klaging om magen min i det siste, det skal eg unngå fremover, for klaging er og blir kjedelig. Nå vil eg heller få ut det positive og morsomme som skjer fremover, for det er ikke reint lite. 

Førstkommende lørdag blir det tattoo på Doc og Dask, vi får litt nytt blekk i huden! Hvor og hva får dere vente å se, det kommer selvsagt bilder av resultatene. Vi har jo begge flere tattiser fra før, likevel gleder vi oss som barn på julaften. Doc har valgt noe han har hatt lyst på lenge, og eg har valgt noe som beskriver meg. 

Helga etter drar vi på Countrycruise med Forente Rednecks Norge! Vi er en ganske så svær vennegjeng som reiser sammen på denne turen for å kose oss med god musikk, mye mat, og trivsel og hygge. Dette gleder vi oss skikkelig til. Er du interessert i å bli med? Sjekk om Colorline har flere billetter 3.-5.feb. 

Ellers kan vi si at Doc og Rypes Redneckarrangement har begynt å få spennende oppdrag, dere vil nok se disse to karene (pluss fler av oss) på diverse arrangementer rundt om. Om du også vil ha et skreddersydd arrangement i ekte redneck ånd, med god mat og mye musikk, er det bare å gå inn på Redneckarrangement på fb. Du kan også sende Mail til [email protected] eller [email protected]

Litt seinere i vår blir vi å finne på VatsVegas i Hallingdal, Hilljacks på kolonialen på Vinstra, og garantert flere festligheter og treff. Det er bare å holde seg oppdatert på arrangementer som blir lagt ut på Forente Rednecks Norge og Doc og Dask på fb.

 

 

 

8 thoughts on “Mye gøy i vente!

  1. Er viktig å ha noe å glede seg til. Hadde så lyst å bli med på den båtturen, men det kræsjet selvfølgelig med noe annet. Håper likevel jeg får muligheten til å treffe deg/dere i en eller annen sammenheng.

  2. Vi å skal på Countrycruis 🙂 det gledes virkelig til tur 🙂 satser på at det blir meget bra!!

  3. Synd at denna turen kom 3 Feb. Reiser til Florida 29 Jan o kommer hjem 7 Feb. Men vi ses ju snart igen alikevel 😀.
    Klem til dere begge 😊❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top