Taterleir!

Denne helga er det mye som skjer, mye vi faktisk kunne tenkt oss å finne på, men i stedet for å styre med å reise hit og dit inviterte vi noen venner til gards. Så her kommer en liten oppdatering fra taterleiren. Det er nå så godt som helt fullt på tunet her, det står bobiler og campingvogner fra alle tidsepoker, og gjesterommet er også i bruk. Aner ikke hvor mange mennesker som er her akkurat nå, men grunnen til at det er så folksomt er at vi skal feire Halloween. 

Vi gjør ikke noe stor greie ut av det, bare pynter garasjen med litt lys, lager felles måltid, og samler venner for moro. Vi har jo gjort dette til en tradisjon nettopp fordi det er veldig stor trivsel i denne gjengen. Og som Rypen sier, får å unngå bråk og tull på fest må folk være mette, og dette prøver vi å leve opp til etter beste evne, så i dag blir der ribbe på UDS. Nå stikker eg ut igjen til gjengen, men dere kan følge kvelden videre på snap og Instagram!

6 thoughts on “Taterleir!

  1. Kos døkk. Hils Doc’en.
    Sklei forbi der ihår efta, så det begynte å bli fullt på plassen😊

  2. Rype har kloke ord han, hadde alle i verden lagt seg gode og mette hadde verden kanskje vært et roligere sted. Feir med brask og bram, regner med at noen kler seg ut og poserer foran kamera 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top