Mat

Kommer like tidlig hver gang!

Reklame | Lerum

Da er det den tida igjen på året, når befolkningen igjen er splittet, og det av flere grunner. Vi har de som er like sjokkert hvert år over hvor kaldt det er på morgenen, og at det kan være glatt på veien. Mens noen vet at dette skjer hvert år. Samtidig er det noen som klager på Halloween fordi vi drar inn utenlandske tradisjoner, mens andre lager fest og har det moro. Men så har vi den siste splittelsen, den vi tenker å skrive om nå, fordi vi selv er splitta. Jul i butikken, for tidlig eller greit? Nå er det jo under to mnd til julaften, så da burde det være innafor. 

Hvor mange kan denne utenat?

Her i huset vet vi at det kommer på denne tida hvert år, og i fjor fråtsa vi så fort vi fikk tak i julegodteri og pepperkaker. Og ja, det å spise sånt i tre mnd tar faktisk bort litt av julekosen med det. Men det er en ting vi har blitt enige om som er på en måte greit å dytte innpå nå, som vi egentlig kunne dytta innpå hele året. Ikke fordi det er en juleting, men fordi det er så himla godt!

Det føles som man drikker godteri, snop som tar tørsten, som gir konstant mersmak, leskende forfriskning av bær og kullsyre. Den beste av de alle, nemlig Lerum sin JULEBRUS! Den har blitt min viktigste tradisjon etter eg flytta østover, og det har sikkert en del å gjøre med at ikke mange butikker tar den inn på Østlandet. Den er vanskelig å få tak i. 

Ekte kjærlighet <3

I fjor bestilte Meny inn masse julebrus til meg fra Lerum (mer om det HER), og året før hadde de det faktisk inne. Men nå i år har eg selv fått tilsendt denne herligheten fra Lerum, og det er jo bare luksus! Men for å få den brusen i butikkene må vi mase, så for Dask sin del; mas på Meny på hele Østlandet, så kanskje de tar det inn til slutt, for det blir jo ikke jul uten!

Instagram 

Facebook 

YouTube

Snap

Category: Mat

2 thoughts on “Kommer like tidlig hver gang!

  1. Ja noe må man klage på støtt….Rart det der…OG det samme hvert år…jøss, kom snøen nå!! og ja, alt det du nevner hører man jo hvert år….Vi er rare!! Ha en god helg med masse julebrus og godis…Jeg gleder meg til skuminsser! Fikk en smakebit av en venninne her om dagen og har spart noe få….

  2. Nei det er ikke for tidlig med hverken pepperkaker ,julebrus eller julesnop nå 🤗😍 og jeg kunne og spist dette hele året. Ække helt enig med deg ang den julebrusen altså, her er det Sørlandets julebrus og Arendals julebrus som gjelder 😍 og Ja , jeg er en av de som blir like forferdet hvert år over både kulde og snø – «hæh, allerede « 🤣
    Ha en strålende dag, og masse lykke til med røyke stopp 💪🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top