Er blå-tirsdag en greie?

Jaggu har dette vært ei lang uke gitt, i alle fall føltes det sånn helt til eg oppdaga at det ikke er mandag, men tirsdag i dag! Vi kom hjem i går kveld, så da er det jo klart at dagen i dag føltes som mandag. Vel vel, det gikk i samme tralten på jobben, litt kaffe og litt jobbing, og formen har vært helt topp i dag. Bare velstand etter ei helg på Vestlandet.

Gastrogull! Jepp, chips med gastromat!

Etter jobb stakk eg innom butikken for å fylle opp kjøkkensortimentet vårt litt. Handla egentlig bare inn litt diverse middagsretter og tannkrem, fornuftig kombinasjon der tør eg påstå. Hjemme hadde chipsen med Gastromat kommet, og Doc klarte ikke styre sin begeistring. Han åpna en pose med en gang. Joda, den sto til forventningene, mye krydder og en ettersmak av grønnsaksbuljong.

Helt nydelig vær til langt ut på ettermiddagen!

Doc fikk velge middag i dag, og det ble pastagrateng. Helt greit, for det er enkelt å lage. Godt var dette. Etter maten ba eg han sette på ei maskin med klær, for nå begynte det å hope seg opp, og eg kjente et snev av overskudd. Mens vi venta gikk vi ut i godværet. Ja for her har det vært så varmt og fint at vi måtte utnytte det.

Doc fikk fiksa døra på bobilen, for der har tydeligvis ene dørhengsle knekt. Håper han snart fikser vindu på passasjersida også, for det går ikke å åpne mer enn åtte cm. Og så kom det besøk, veldig trivelige mennesker som hadde med godterier til både oss og Tassen. Og da det nærma seg tid for å ta kveld hadde vi begge glemt de nyvaska klærne. Spørs om ikke den blir vaska på nytt i morgen ja. Nå har vi straks fullført første posen med Gastromat chips her, og joda, den er en god lørdagskveld verdig!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top