Fest eller fornuft?

Det har vært ei rolig, men produktiv helg her på prærien, og ganske så behagelig. Egentlig skulle vi vært på fest med venner og god mat, men sånn som helsa mi har vært lenge nå ville eg prioritere å bli bra igjen fremfor en todagers med sterk kost og sterkt i glass. Litt dritt å gå glipp av en skikkelig fest selvsagt, men det hadde også vært kjedelig å risikere å bli skikkelig dårlig igjen nå som eg begynner å komme meg.

Vel blåst, helga, vel blåst!

Mat har stort sett gått greit, men er fortsatt noen ting som brenner i bringa. Og angående smertene så er det også litt bedre, faktisk så bra at eg kunne gjøre litt nytte for meg. Og det er noe eg liker, å være nyttig, for eg gidder ikke bare eksistere. Etter frokost i går stakk Doc ut, så eg fikk fred til å gjøre litt inne. Endte vel på tre maskiner med klær før eg vaska badet. Godt fornøyd, men turte ikke sette meg ned i frykt for å dette helt i do.

New Zealand! Kjøper helst norsk, men kom over knalltilbud på Holdbart!

Det var tid for middag, hvilket i går ble noe luksus. Hjortegryte. Eller luksus og luksus, da eg åpna pakken lukta det fisk. Kjøpte hjorten på Holdbart, og sjekka derfor pakken. Godt innafor datoen, men hjorten var fra New Zealand. Jaggu, må være derfor den lukta fisk, tenkte eg og heiv den på steikepanna. Det ble altså Toro Jegergryte med hjort og kantareller, og tilbehøret var stappe med poteter og gulrøtter fra Karmøy. Vakkert godt, og uten fiskesmak!

Dagen i dag starta på høykarbo, ostesmørbrød stekt i masse smør! Doc forsvant ut igjen, han har vaska bobil og lagt om dekk, satt inn vaktmesteren og hagemøblene, pluss mye mer, effektiv i helga han! Selv fikk eg og au pair’n litt kvalitetstid, den støvsugde og vaska mens eg lagde en video på TikTok. Greit fordelt. Dagens middag ble noe så enkelt og godt som pølser i lomper, og siden har vi sittet i stua. Doc med fjernkontrollen, og undertegnede med spøtet. Minker på genseren nå da!

 

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top