GRATULERER MED DAGEN DOC!

Det er bursdagen til Doc i dag, og i den anledning tenkte eg å bare rable ned noen ord om denne gutten som eg er gift med. Ja for han er jo bare guttungen til sinns da, og det er det beste med han. 

Da vi først ble kjent likte vi ikke hverandre i hele tatt. Vi kunne være på de samme stedene og festene, men det var null connection over hode. Men da Doc var uheldig og brant ræva si på en rakett, skulle dette endre seg. Romperaketten som førte til brannsår og hjemmesykepleie kan du forresten lese mer om HER. Eg måtte jo da kjøre han noen turer til legevakta, og en dag endte dette med grilling og Jack Daniels. Vi våkna altså opp dagen derpå med strips på ringfinger, og en haug med gratulasjoner på Facebook. Vi hadde tydeligvis forlova oss. 

Sånn kan det jo gå, og vi liker hverandre heldigvis litt bedre nå enn etter første møte, selv om Doc har slutta å drikke Jack. Vel vel, denne gutten som ikke likte meg, og som eg ikke likte, har da klart på et vis å sjarmere meg. Vi ble jo omsider gift også, det tror eg er fordi vi egentlig er ganske like. Vi har de samme prioriteringene i livet, livskvalitet for både oss og mennesker rundt oss. 

Doc er jo innerst inne en lettrørt omsorgsfull godgutt, selv om han ikke alltid viser det. Han er særs opptatt av at venner skal ha det bra, og han går langt for å kunne hjelpe Superselma. Det å gi lysglimt til kreftsyke barn har blitt stort og viktig for oss, og det viser jo hvor mye empati det finnes i den gutten. I 2016 sykla han Birken for Superselma, og det sier mye om Doc og saken han sykla for. Du kan lese om det HER.

Ellers er jo Doc full i ramp, han elsker å tulle og skremme folk, noe som vanligvis går ut over meg. Vi har det derfor sjeldent kjedelig, det er liksom alltid noe som skjer rundt oss. Eg trives i allefall veldig godt i Doc sitt selskap, og regner med han trives i mitt, ellers hadde vi vel vært skilt..?!? 

Bursdagsgaven til Doc er veldig enkel, han får faktisk det samme hvert år, nemlig årsabonnement på Donald blader. Han er bortimot avhengig av å lese Donald når han spiser, kanskje han kjenner seg litt igjen? Har jo samme flaksen da, Donald Doc kaller eg han til tider, men det er vel en del av sjarmen. Sjarm har han uansett mye av, han er jo den beste. 

Så gratulerer så mye med dagen kjære Doc, håper du holder ut litt til selv om du begynner å bli gammel! Stort kyss fra den evig hengivne dragen din, Dask!

 

15 thoughts on “GRATULERER MED DAGEN DOC!

  1. Gratulerer med dagen til Doc. Årsabonnement på Donald høres ut som en flott og nyttig gave 🙂

  2. Odarn’s store (lille) sønn fyller år! Men blir han bare førtisju?? Jeg mener å huske du sa han ble seksti??? Neeeei… du sa sikkert at han ble sexy! Haha! 😉 Glatulerer til Donald Doc! 😀 Må det bli en fin dag (selv uten Jack!)!

  3. Gratulerer me daan. Håpe daan va perfekt. Å igjen. Takk for tlfn doc.. den varma i den her usikkerheta te oss..du e så en hærli person.

  4. Gratulere med dagen Doc!
    Din bursdag på siste dag og min den første i denne aprilmåneden…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top