WUNDER REDNECKS!

Da var denne helga over også, ei helg fylt med god stemning og mye sprell fra ende til annen. Ja det var så moro at vi ikke gadd å blogge i går faktisk. Bjørgebu hytter og caravan var stedet, der samla vi en god gjeng med gøye folk. Noen kom fredag, noen kom lørdag, men alle kom med sprudlende humør. 

Fredagen ble vi sittende rundt ei bålpanne og skravle, med godt i glasset og musikk fra anlegget. Sonja og Bård hadde med en henger med ved, så vi holdt varmen. Dem hadde også noen stubber dem hadde sagd hakk i som vi fyrte opp. Det ble også grilling selvsagt, man må en jo ha for å holde ut. 

Lørdagen våkna eg og Doc anføtes i vogna, hvordan det har skjedd er usikkert, men vi har tydeligvis hatt det moro. Dagen starta greit, formen var egentlig ganske så fin. Gjengen begynte å kvikne til, det ble etterhvert litt liv igjen. Doc fyrte opp UDS grillen med 5 kg ribbe som vi glemte å spise, men Bård og Sonja hadde noe svinekjøtt å bidra med. Vi fikk også besøk av ei journalist som ville skrive litt om oss, det er jo bare hyggelig. 

Bård og Sonja hadde også med seg en kjempefin badestamp fyrt med webasto, så da ble det bading. Vi fikk plass til seks personer oppi der, men da var det trangt. Når de andre gikk utav satt eg og Sonja igjen ei stund, vi hadde litt metime med champis og greier. Kosa oss maks. Men tro meg, det var kaldt å gå ut av stampen! Da var det godt å ha bål. 

Litt utpå dagen kom Jon Arild og Hugsten fra Wunderland, dem var ute på ræggen og ville bli med på moroa. Og jaggu fikk vi bli med på ræggen, noe som faktisk var skikkelig artig. Bare å kjøre rundt med god musikk og god drikke, og så artige folk da! Etter ei stund kjørte vi bort til Kolonialen på Vinstra, for der skulle jo Hilljacks spille. Det er jo aldri feil, så vi rocka dansegulvet hele kvelden. Marianne skulle egentlig ha meg med på linedance, men eg var jo litt i ustand, så hun og Doc dansa Doc sin egenkomponerte linedance. Den er forresten forskjellig hver gang. 

I dag er formen hakket verre, både meg og Doc kjenner at vi har hatt det moro. Nå er vi endelig på vei hjem da, etter å ha sovet bort halve dagen i dag. Hvor mange folk som var innom campen vår på Bjørgebu aner eg ikke, det var ikke reint få, men alle glisa og lo og hadde det kjempeartig.

 

 

 

11 thoughts on “WUNDER REDNECKS!

  1. Hadde våre steike tøffe med crossover episode med gjengen frå norske rednecks og ræggarane frå wunderland,, og kanskje lothepus og Joar på slep,, det hadde blitt bra tv,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top