Fikk gjester og er klar for tur!!

En spiss albue i sida var det som skulle starte dagen min i dag, men det er for så vidt greit nok da det var delvis selvforskyldt. Da alarmen hadde lagt på slumring i 20 min uten at eg registrerte det fikk min andre halvdel nok, han som ikke skulle på jobb lå lys våken mens eg hadde snorka i takt med alarmen. Greit, da måtte eg bare stå opp da. Trøtt som ei vaskefille smurte eg denne HER i trynet for å se litt mer våken ut.

Selv om de er bergensere er vi faktisk venner som har det hyggelig sammen! (Er klar for eventuelle motsvar fra Ben nå)

Det gikk for en gangs skyld greit i morges, eg kom meg på jobb, men dagen gikk så sakte at eg måtte fysisk kaste sekundene til side. Ingen søling i lunsjen, men dog mer fleiping rundt gårsdagens melkeglass. Resten av dagen gikk faktisk litt raskere, mat hjelper alltid vettu. Hjemme på tunet sto en bobil, ja i tillegg til vår da. Det var ikke mamma og pappa, men riktignok vestlendinger, nærmere bestemt bergensere.

En mindre begeistra Doc, mens vi andre holdt avstand og lo!

Du som har fulgt med vet forskjellen på stril og bergenser, noe som ofte kan skape konflikt, men disse har sunne friske interesser. Ben og Morten, eller Ben Morten og Liz som de faktisk heter, har tatt seg en ferietur og var i nærheten, da inviterte vi de selvsagt hit. Det ble som alltid skravling og bålkos med pølser på menyen, før vi gjorde klar vår bobil for tur. Er jo pinse, så vi drar i morgen. Dassen var ikke tømt etter forrige tur, og Doc sleit litt ekstra med det i dag siden vi hadde glemt å ha i do-poser!

Denne var ikke dum!

Forresten så kom Ståle innom også, han hadde med en forsinka bursdagsgave fra Hilljacks. En sådan forundringspakke, for de liker å mobbe gamle bobilen vår. Her var alt en entusiast kan drømme om! Strips, gaffatape, verktøy, skruer, noe godt for små glass, og mye mer artige greier. Var nok mest for moro skyld, men Doc ble like fornøyd med hver eneste duppeditt i den gaven.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top