Vi støtter gærn ungdom!

Er du som oss og av og til leverer noen kuponger hos Norsk Tipping i håp om de store millionene? Du drømmer kanskje om å betale ned litt gjeld og kunne leve litt friere? Vel, det finnes andre mennesker som drømmer om helt andre ting, om å kunne drive et lag eller en klubb hvor unge kan få boltre seg i den idretten eller sporten de trives aller best med.

Det eg vil frem til; har du valgt grasrotmottaker? Dette koster deg ikke ei eneste krone, pengene tas fra Norsk Tipping, men du står ved din fulle rett til å velge helt selv hvem som skal få de kronene akkurat du har levert kuponger for. Det berører ikke di lommebok på noe som helst måte, men det kan bety ALT for drømmen til barn og unge. 

Tenkte eg skulle fortelle litt om vår grasrotmottaker, for det er en skikkelig tøff gjeng. Siden vi er rednecks/bygdefolk, har vi valgt å støtte noen ungdommer som driver med motorsport. Det er tre brødre som virkelig gir alt, de er beintøffe, ja så tøffe at foreldrene blir stående med hjerte i halsen til tider. Mattis, Martin og Petter kjører nemlig crossykkel, og de er skikkelig dyktige. Gutta er 14, 16, og snart 18 år og kjører så ofte de har tid nettopp for å bli best, og det har de gjort siden de kunne gå. De kjører for Nordvang Motorsport. 

Hvorfor skal alle de store klubbene og foreningene alltid få mest? Det finnes mange småklubber rundt om i landet, som også gror frem talenter, og derfor er det nettopp så viktig å støtte disse. Nordvang Motorsport er en sånn klubb, en liten gjeng som satser alt for drømmen om å nå langt innen sporten de brenner for. Men dette er en sport som koster en del, og hvis du som oss ønsker at disse unge talentene skal få blomstre, kan du også legge de inn som grasrotmottaker på Norsk Tipping. Se bilde under for hvordan det helt enkelt kan gjøres.

Bilder er tatt av Janne Nordvang, ta gjerne en titt på hennes blogg HER

Vil du vite mer om disse gutta? Klikk på linkene under:

Nordvang Motorsport på Facebook

Nordvang Motorsport på Instagram

Dette er ikke et reklameinnlegg, bare et tips!

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “Vi støtter gærn ungdom!

  1. Heisann! Det er nok mange jenter som driver med lignende, er sikkert bare å søke og leite litt i nabokommunene, kanskje du finner en klubb du kan joine? 🤠

  2. Hei “jenta som lurer”
   Det er en gruppe med jenter som kjører cross, sjekk ut http://www.dirtbikegirls.no/
   De har også sider på Instagram og Facebook. De er mer enn villige til å la jenter få prøve ut sporten, så bare ta kontakt med de. 😉

 1. Støtter Sandefjord Roklubb jeg. Det er også en meget interessant forening for barn og ungdom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top