Er blåtirsdag en greie?

Vi var ganske så tidlig hjemme i går, og selv med litt rydding og vasking rakk vi en god mengde hvile også. Likevel er vi slitne i dag begge to, men Doc holdt seg i det minste våken i kveld da. Da eg sto opp i morges hadde Doc alt dratt, så eg hadde badet helt for meg selv, hvilket resulterte i at eg tok meg for god tid og nesten kom for seint på jobb.

Ikke veldig våken i morges, men øye er tilnærma normalt igjen nå da!

Etter å ha starta opp pc og gjort alt klart til å jobbe skulle eg bare hente litt kaffe, og da eg skrudde av lokket på koppen lukta den nesten som bobilen søndags morgen. Jaggu hadde eg tatt feil kopp! Den har riktig nok hatt en runde i oppvaskmaskina, men hadde enda et hint av Captain Morgan som den hadde inneholdt i helga. Det fikk bare gå, eg måtte ha kaffe, selv om den lukta brennevin.

Etter jobb skulle eg til optiker hos Brilleland, men ikke før kl 15.45. Ble litt lenger på jobb av den enkle grunn at det er mindre kjedelig å vente der enn på senteret, og eg fikk lurt noen minutter i den velkjente timebanken. Det eg hadde glemt å ta i betraktning var det ene lyset på dashbordet, du vet det som indikerer at du må blakke deg igjen for å komme dit du skal.

Nå hadde eg bare tid og vei, og det gikk på håret. Da eg parkerte var eg mer spent på om eg kom meg til dieselpumpa enn om eg rakk optikeren, men rusla pent og lydig inn. Det ble bare noen små justeringer på nye brilleglass, men dog en innfatning eg aldri hadde sett for meg at eg skulle kjøpe. Kort fortalt, med 50% rabatt endte eg med rosa og svarte Ray Ban briller! Disse får du se når de er klare om ca 14 dager.

Videre gikk turen innom kolonialen, for denne lunsjinga har glidd helt ut igjen. Eg som skulle ha med mat minst fire dager i uka har nå kjøpt lunsj hver dag etter gjenåpningen. Her var det bare å kjøpe inn noe fristende å ha på tortillalefsa. Deretter starta eg Forden forsiktig og lot den bare såvidt rusle bortover til pumpa, hvor eg fikk total fylleangst. Når det er ca 21 kr, er det da innafor å sjanse på full tank i tilfelle mer økning? Eg gjorde det, med angst for ytterligere økning!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Er blåtirsdag en greie?

  1. Ja fylleangst og blåtirsdag…. det går an det… Here fylte jeg for 22 kroner og ett eller annet… bensin.. og den har passert 25 kroner ganske ofte nå…
    Spennende med briller!

    Lag deg en fin fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top