Doc endra planene mine gitt

Ja, så hva har vi drevet med i dag da? Først ville eg sagt fint lite, men ved nærmere ettertanke er det nok bare eg som er ekstra sløv i kveld. Dagen starta som søndager flest, en Tass som helt febrilsk med overtenning forteller meg at det er frokost ved å bite meg i nesa, og eg måtte bære pingla ned igjen.

Nede venta Doc stolt med pannekaker som han ville imponere sin fru, undertegnede, med, mens sannheten skjulte seg i en emballasje fra Coop i søpla. De var uansett knallgode med syltetøy og sukker, og man måtte rulle to og to sammen for å unngå grising i alle hullene.

Dette ligner ikke mye på sofaen gitt

Med litt rask energi innabords var eg klar for sofa i hele dag, men Doc hadde, som vanlig, helt andre planer. Han dreiv på med alt mulig rart som eg ikke helt kan sette fingeren på, og da han skifta dekk på Subaruen var han så omtenksom at han tok med Tassen ut sånn at eg satt igjen uten unnskyldning til å snike meg unna støvsugeren. Etter eg hadde støvsugd fortsatte denne godheten til Doc å skinne gjennom, for han hadde nemlig også satt på ei maskin med klær som eg skulle få lov til å henge opp.

Nei, det var kanskje ikke store greiene vi har gjort i dag, men alt blir stort når planen i utgangspunktet var å ligge på sofaen i hele dag. I ettermiddag kjørte Doc på butikken for å kjøpe nikotinbleier til oss, og etter det starta vi å se serien Furia, steike bra norsk serie med mye action, og vi fikk sett en dårlig vinner på farmens tvekamp.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top