Bortkasta brikke i økosystemet!!

Mindre popkorn og bedre form, ja da er den grei. Våkna til lukta av frokost etterfulgt av en Tass som kom kavende opp trappa for å fortelle på sin høylytte måte at eg måtte stå opp. Fata tak i morgenkåpa og bar Tassen med meg ned trappa. Han er fortsatt bare stor i kjeften, går greit opp trapper, men ikke kul om han går ned selv.

Gøyere å vaske bil enn hus!

Stekte skiver med kokte egg var dagens boost, og før vi begynte å virke ble det ei lita stund med frokosthvil på sofaen. Etterpå dreiv Doc med sitt, og eg med mitt. Eg skulle egentlig bare vaske litt i bobilen så den er klar til neste tur, hvilket eg pleier gjøre mellom hver tur. Det var litt drittvær når vi var på Vestlandet sist helg, så her var det mye å ta tak i.

Før eg kunne vaske gulvet ville eg vaske alt annet først. Dette gikk go smertefritt, gnikka og gnukka til bilen så klinisk rein ut. Da det sånn egentlig bare var gulv igjen kom eg på å sjekke langskapet. Her fant eg mye rart vettu, ikke bare var det øl, vin og Pepsi max, men det var også museskit! Æsj!!! Før eg starta på nytt denne gangen gikk det ei kule varmt, og skap og skuffer ble forbanna reine.

Pokkers kryyyp!!

Pokkers skadedyr, hva i allverden skulle egentlig Gud med disse vemmelige krypene? Eller rettere sagt; hvilken nytte gjør skadedyr i økosystemet? Det ble både brekninger og gnikking i dag også, og omsider kunne eg endelig vaske gulvet i bodelen, og støvsuge gulvet i hytta. Og Doc kunne bistå med ei heftig musefelle (ja,vi vet trikset med einer, men har ikke einer i umiddelbar nærhet), så nå krysser vi fingrene for at den ordner opp! Og vi er igjen klare for tur!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Bortkasta brikke i økosystemet!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top