Brystreduksjon!!

Blir jo bare trøttere jo lenger ut i uka man kommer, så Doc var ikke noe mer fornøyd i morges da alarmen slumra enda lenger enn i går. Men i dag var det liksom litt mindre tungt å stå opp likevel, for det er ikke bare fredag, men også pinse og langhelg. Vi skulle jo på tur! Siden arbeidsdagen gikk litt for sakte dro eg en time tidligere, så hadde eg bedre tid hjemme før take off.

Kor e daiene hen?!?

Da eg parkerte på tunet sto Doc, Tassen, Ben og Liz klare, så eg måtte bare kaste meg rundt og gjøre meg klar. Det ble dårlig med raking i dusjen, og mange helligdager på leggene. Eg ga blanke, hvem bryr seg egentlig? Det var verre da eg skulle kle på meg. Etter eg var så dårlig og gikk ned ni kg på kort tid ble meieriet ikke bare mindre, men også deformert, og nå var beste bh’en til vask.

I full panikk fant eg frem en gammel utvaska nød-bh som eg ikke har brukt på mange år, logga på nett og bestilte denne HER i flere farger! Men ikke si det til Doc selv om de var på tilbud, vi må jo prioritere diesel i sommer siden den på ingen måte er på tilbud! Hvorfor er det alltid puppene som ryker først når man går ned egentlig? Joda, fikk litt mindre ræv og lår også, men ville jo beholde daiene da, er dyrt med bh!

Lufter vett og bobil!

Vel vel, turen gikk over haugen, med et lite pitstop i Hemsedal. Doc skulle stå for handlingen mens eg var på jobb i dag, så eg måtte bare innom og skaffe alt han hadde glemt. Mannfolk vettu, ingen vits å klage når de sitter der med valpeblikket og gjør så godt de kan. Nå skal vi njuta, så god helg og god pinse folks!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Brystreduksjon!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top