Snakk om å grise med maten!

Like trøtt da eg våkna i morges, så eg måtte være rask på badet i dag. Lunsjen var alt klar, men eg måtte fikse meg en kjapp frokost. Var der det skar seg fullstendig, som om eg ikke hadde lagt litt for lenge og klamra meg til dyna. Litt seint ute, litt stressa, fant eg frem to små bokser. Fylte ene med jogurt og skulle fylle den andre med granola. Det gikk ikke så bra, for eg glapp den granolaen så den gjorde en 360 i lufta og landa oppned på gulvet.

Bare Bra Granola!

Yes, alt er som normalt her. Uflaksen min slår til igjen, og den som kom en halvtime for seint på jobb etter å ha kosta hele kjøkkenbenken og gulvet, jo det var meg det da. La meg si det sånn; den frokosten ble spist med andakt i ni-pausen.

Det gikk greit helt frem til lunsjen. Vi gikk opp i kantina, og siden eg hadde litt lite salat med meg kjøpte eg litt varmmat også. Da var hjernetåka på plass, for her glemte eg å holde meg unna gluten, og lempa ei øse spagettigryte på tallerken. Jaja, det fikk gå. La salaten min på tallerken og skulle sette lokk på matboksen, men da glapp hele boksen og spratt bortover bordet og nesten velta et glass, og ene kollegaen min måtte spise sin lunsj med melk på. Og eg? Joda, flatulensen kom like etter lunsj.

Sitter helligt i ro nå til eg legger meg!

Fader altså, nå fikk det vel være greit? Neida. På vei hjem måtte eg kjøpe med noe småtteri, og ble da litt for frista av jordbærene. Etter middag i sak ble det dermed jordbær til dessert, men uten fløte, for det hadde eg jo glemt da. Jordbær med melk er liksom ikke noe høydare, så eg prøvde å skvise bærene for å blande de inn i melka. Da et bær glapp spratt det som en champagnekork i lufta og landa på gulvet i et skikkelig splæsj. Tar kveld nå eg.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Snakk om å grise med maten!

  1. Kjenner til hjernetåka ja,har hatt det sånn lenge!Helt bomull i hodet,ingenting går inn liksom🙈Bare flaks at jeg klarer å gjøre det jeg skal på jobb!Jobber i helsevesenet,men dobbeltsjekker alt så det ikke blir noe feil med medisiner ol,men fryktelig slitsomt å ha det sånn,satser på det går over🤞

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top