Ikke bare på tur vi har uflaks!

Fikk faktisk noen bemerkninger etter helga, det var nytt å lese om en tur uten uhell, og må si eg lo godt da. Vi er vant til at noe går skeis på tur, og som nevnt i går har jo faktisk Doc skada det vonde kneet sitt litt, selv om det ikke er alvorlig. Men visste du at vi har en god dose uflaks når vi er hjemme også? Ikke alltid det skjer på tur vettu, så det er mulig vi bare er litt klumsete.

Kult med kul eller!?

Da eg sto opp i morges var eg litt seint ute. Trøtt som et uvêr luska eg meg ned trappa, bana vei inn på do, dytta denne HER under arma, og fikk på meg fillene. Tok medisiner og tannpuss i full fart, men glemte å strigle manken. I kjøleskapet sto lunsjen alt klar i en matboks, det var middagsrester etter søndagens glutenfrie kyllinggryte.

Den der er ikke god å få i panna i høy hastighet!

Da eg la kaffekopp, vannflaske og matboks i sekken syntes eg å kjenne en sur snek. Eg ante ikke da om glutenfritt står like lenge som annet. Travelt som eg hadde det bøyde eg meg i full fart for å sniffe etter kilden, men ble brått stoppa av knaggen som sekken hang på. Var ikke noe hvilken som helst knagg heller, nei, den er nemlig hjemmelagd av hestesko, og eg måtte dra på jobb med en flunkende fersk Donaldkul midt i panna!

Dette er uten gluten, og på Coop sin serie kan man se etter det blå merke.


Kom meg gjennom dagen uten å svime av, og dro så rett på butikken. Nå var det jaktstart på Coop’en, eg skulle ha glutenfri jegergryte. Tror kanskje den kulen spilte en liten rolle i shoppingen, for eg klarte ikke finne noe glutenfritt uten å spørre personale. De visste råd, og Coop har til og med en egen serie. Der var det panert torsk, ostesnitzler, kyllingnuggets, og mye mer godt. Da har eg endelig funnet enkle raske middager, og skal kose meg i flere dager!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

3 thoughts on “Ikke bare på tur vi har uflaks!

  1. Kiwi har også endel glutenfritt, her i Asker har de en hel hylle med forskjellige glutenfrie varer. Kjempe bra! Også har de et knall godt grovt brød som ikke er frossent 👍

  2. Ikke greit å stange hodet i en hestesko som egentlig skal bety lykke? 😀 Men når det står ting ut så er det ikke så enkelt å unngå alltid 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top