Vin på en søndag?

Reklame |

En topp notch (eller hvordan det skrives) søndag i dag. Tassen vekka meg med skriking, uling, biting, sleiking i nese, og ellers det vanlige. Han hadde som vanlig panikk for at eg skulle forsove meg til frokosten, for da kunne han risikert å ikke få rester fort nok. Sånn for sikkerhets skyld tok han fart og hoppa som en rev med framlabbene rett i magen på meg.

Doc diska opp med stekt wiener i brød, med ketchup, sennep og sprøløk på. Kanskje ikke så sunt, men forbasket godt på morgenkvisten. Tja, hva har vi egentlig drevet med her i dag da? Vi gikk tur da, det var jo et helt nydelig vær i dag da. Vintersola varma godt i ryggen, samtidig som det var frost på nesa. Og etter turen var vi naturligvis godt plassert tilbake i sofaen.

Elsker denne kjolen!

Ellers vil eg vise dere en nydelig og god kjole eg har kjøpt meg, siden det faktisk nå er vinter, link til denne kjolen HER.

Fortalte i sommer at eg har fått dilla på kjoler, og det gjelder tydeligvis også vinterkjoler. Gode, litt store, strikka kjoler, det er jo som å kle på seg et godt pledd det. Man kan like fint bruke sånne kjoler til hverdags som til fest, kommer bare an på hvilke sko og tilbehør man bruker.

Er jo så lekker!
Og så god!

Personlig liker eg å bruke boots når eg skal pynte meg, og selvsagt har eg et par gamle boots som passer helt greit til vinterkjoler. Og vinen er bare en rekvisitt for bildene, men siden eg er i mot matsvinn drakk eg den selvsagt opp. Bare sånn for ordens skyld, for at ikke noen skal føle seg lurt, følgende bilder er fra mindre flatterende vinkler. Bare for å holde det helt ekte, sånn ser den også ut, liksom.

Lettere henslengt, som man gjerne er litt seinere på kvelden.
Se da, den har splitt!

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top