Aktiviteter under dobbeldyna

Reklame |

Ja dette har vi riktignok nevnt i bloggen tidligere, men nå er dette noe som skjer i perioder, og nå er det på an igjen her. Nye lesere forventer kanskje noe spennende som er lov etter fylte 16 her, men da blir dere skuffa. Det som skjer på soverommet er til tider frustrerende og forstyrrende, og kan være meget irriterende.

Ja man kan bli smågal, men det er verdt dobbeldyna! Den finner du HER

Nå skal det nevnes at eg selv også kan være urolig om natta, merker det på skulderplagene om morgenen når det skjer. Men det legger jo ikke eg merke til, eg merker bare alle de rare bevegelsene Doc gjør i søvne, for de våkner eg av. Noen ganger prater han i søvne også, men det er sjelden eg forstår hva han prater om. Det er aldri noe form for sammenheng. Av og til høres han skikkelig sint ut, og når eg spør hva han mener eller hva han snakker om, kommer det bare et søtt, svakt, uskyldig lite «ikke’no».

Men tilbake til disse aktivitetene. Eg har snart ikke hud igjen på leggene, for Doc ligger og klorer meg med tåneglene. Ja du leste riktig. Han rykker i føttene så tærne skrubber leggene mine, og nei det er ikke fordi han har lange negler, han bare treffer veldig godt. Og når han skal bytte liggestilling er det som om hele nabolaget skal høre det, da er det nesten så han hopper rundt i senga som en. Om du har sett første Istid filmen, når Sid skal legge seg tilrette for å sove, omtrent sånn er Doc. Men selv om alt dette foregår nå, ville eg aldri i livet bytta ut dobbeldyna vår. Den er gull verdt, for Doc legger seg alltid først, og da er dyna varm når eg legger meg. Om du vil ha dobbeldyne kan eg tipse om vår modell som du finner HER.

Er egentlig ikke så verst sånn alt i alt

Som sagt skjer jo dette periodevis, men eg har aldri funnet noe årsak til det. Og Doc, han bryr seg fint lite, for han merker ikke en dritt av hva som skjer når han sover. Flere som sover like urolig? Eller som sliter som meg, men en som holder deg våken hele natta?

Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top