Nå røper vi…!

Dette blir kanskje tidenes korteste blogginnlegg, men det er bare fordi vi stolt kan fortelle dere om ett av våre mange prosjekter i år! Nå har det vært så mange forandringer på blogg.no i det siste, mer tungvint system å bruke, dårligere lister, feil i antall sidevisninger, begrensa muligheter på design, lavere inntekter på bloggreklame osv. Dette har vi sett oss leie av, og vi har fått hjelp av Andreas Kristiansen til å lage en helt ny blogg på vår egen uavhengige nettside. Ønsker du å følge oss videre kan du følge oss på vår fb side Doc og Dask hvor alle våre innlegg vil bli publisert, eller på snap redneckdask. Vår nye blogg er:

docogdask.no

6 kommentarer
   1. Foreløpig jobber vi med å flytte over de mest leste innleggene, og etter det kan det nok være vi sletter denne ja. Alle nye innlegg postes heretter på den nye 😊

  1. Må si meg enig at jeg likte den forrige platformen bedre. Jeg har en blogg liggende på WordPress som jeg brukte før, der har jeg full mulighet til å gjøre endringer som jeg vil, her har det blitt veldig begrenset. Får ikke bytte forsidebilde sjøl engang her.

   Kanskje det blir en endring?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg