Nå røper vi…!

Dette blir kanskje tidenes korteste blogginnlegg, men det er bare fordi vi stolt kan fortelle dere om ett av våre mange prosjekter i år! Nå har det vært så mange forandringer på blogg.no i det siste, mer tungvint system å bruke, dårligere lister, feil i antall sidevisninger, begrensa muligheter på design, lavere inntekter på bloggreklame osv. Dette har vi sett oss leie av, og vi har fått hjelp av Andreas Kristiansen til å lage en helt ny blogg på vår egen uavhengige nettside. Ønsker du å følge oss videre kan du følge oss på vår fb side Doc og Dask hvor alle våre innlegg vil bli publisert, eller på snap redneckdask. Vår nye blogg er:

docogdask.no

6 thoughts on “Nå røper vi…!

    1. Foreløpig jobber vi med å flytte over de mest leste innleggene, og etter det kan det nok være vi sletter denne ja. Alle nye innlegg postes heretter på den nye 😊

  1. Må si meg enig at jeg likte den forrige platformen bedre. Jeg har en blogg liggende på WordPress som jeg brukte før, der har jeg full mulighet til å gjøre endringer som jeg vil, her har det blitt veldig begrenset. Får ikke bytte forsidebilde sjøl engang her.

    Kanskje det blir en endring?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top