Doc blir Birkebeiner

 NORSK REDNECK BLIR BIRKEBEINER

 

Det var engang en meget utrent Redneck som fikk forespørsel om å sykkel Birken for Superselma, noe han under sterk tvil sa ja til, men for en så godt sak bestemte han seg for å gjennomføre det på best mulig måte med den dvaske kroppen han hadde. Første tvilen kom da han plutselig kom på att han måtte ha en sykkel nyere enn en 85 mod DBS med tre gir på stanga. Så da bar det ut på bygda for å få skaffet seg en brukbar sykkel noe som ordnet seg på Sandberg sport. 

 

Stolt som en hane med ny sykkel og en feiende flott rosa sykkeldress fra Superselma, la han ut på landeveien med godt mot. Det forsvant etter ca 3 km, men som en ekte Redneck ga han ikke opp, og etter ca 3 mnd med mye blod slit sto han endelig på startstreken på Rena og følte att dette skulle gå bra. Skuddet gikk og han var i gang sammen med over 200 andre rosakledde bikere. De fleste av dem ble raskt borte foran han, men han fortsatte med godt mot og håp om å komme i mål i god tid til banketten. Rednecken sniglet seg frem og med sure muskler og sår ræv syklet han forbi det en etter det andre skiltet det sto hvor langt det var igjen til mål, noe som til tider virket meget demotiverende.

 

 

3 mil igjen til mål sto det på ett skilt og ræva måtte det ha gått hull på, men han hadde glemt å pakke gaffa tape, så noe stopp for å prøve å tette skadene var uaktuelt. 15 km igjen til mål kom tårene da det plutselig gikk opp for han att dette kom han til å klare. Med nytt pågangsmot så han for seg en målgang med mange tusen mennesker som hyllet han som en ekte birkebeiner. så herfra og inn gikk det på skinner og han tenkte banketen rekker jeg med god margin. 

 

Med balletbakken foran seg og målgang i sikte ga han de siste kreften for saken, noe som holdt på og få fatale konsekvenser, men rednecken hold seg på sykkelen og kom seg uskadd og velberget over målstreken. Og sånn gikk det altså til att i det herrens år 2016 en Redneck ble birkebeiner.

Tusen takk for en kjempe opplevelse noe som blir gjentatt i 2017 og for ett folkeliv og så mye hyggelig og flotte folk som står langs løypa og heier alle frem 👍

 

 

Superselma jobber for lysglimt til kreftsyke barn, vil du også støtte de? Bare å vippse ønsket sum til 77762. 

 

– DOC

Superselma sykkeltrøya finner du her

Se på TV MAX Tirsdag kl 21.30!

4 thoughts on “Doc blir Birkebeiner

  1. Superselma og nabo’n er skikkelig stolt av at du gjennomførte Birken! Klapp på skuldra til deg 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top